Quest for Pandaria, 9. a 10. kapitola

/pic/povidky/questfpanda/qfp-logo
Jak jsem slíbila, zbývající "dvojdíl" posledních dvou kapitol první části povídky Quest for Pandaria je zde. A jak jsem předeslala minule, v překladu dalších tří částí (po deseti, třinácti a patnácti kapitolách) budu samozřejmě pokračovat, pokud o ně bude zájem (přičemž dosud jsem žádný přílišný zájem nezaznamenala, takže mi prosím dejde vědět, jak moc vás další příběhy Li Li a Perly Pandarie zajímají). V následující době se však hodlám primárně zaměřit na lore MoP a mohu vám slíbit články jako např. filozofická úvaha nad hlavním záporákem datadisku, lore Pandarie, jejích obyvatel i celého MoP a postav, které se v MoP objevily nebo je čeká či již dostihla nějaká výrazná změna. Ale nyní zpět k povídce, hezky se bavte.
>> Quest for Pandaria, 9. kapitola <<

>> Quest for Pandaria, 10. kapitola <<
Ukázka: To bylo vše, co potřebovala k započetí cesty. Připjala si malý váček naplněný magickým práškem - ten se vždycky hodí - a naposledy prohledala místnost, jestli na něco nezapomněla. Přesvědčena o tom, že ne, šla k šatníku a ze šuplíku vytáhla svou jeřábí píšťalku a šňůrku si zavěsila kolem krku spolu s řetízkem draeneiských korálků, které ji daroval Chen. Obě šňůry promnula mezi prsty a popřála sama sobě štěstí. „Ještě jedna věc,“ promluvila sama k sobě tiše.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 17.01.2013 18:25

Jo, tak nějak to asi bude

Šéfredaktor WoWfan.cz

seager 17.01.2013 17:52

Mně se třeba povídka také moc líbí, ale zároveň bych si rád přečetl o tom, co jsi popsala, že máš v plánu. Takže jsem také pro pokračování, ale až poněkterém z těch článků

Bellatrix 17.01.2013 14:40

Dobře, můžu potom uveřejňovat vždy po dvou dílech, ale v tom případě musíte počítat s trochu většími rozestupy Teď jsem kapitoly zveřejňovala většinou po týdnu až deseti dnech, takže pokud budu dávat vždycky naráz dvě kapitoly, budou to nejspíš minimálně dva týdny. Ale budu se snažit to srazit i na míň

Šéfredaktor WoWfan.cz

Preston 17.01.2013 08:19

Za me hlasuji urcite pro pokracovani. Jen bych prosil uverejnovat vzdy miminalne 2 dily najednou. Jsou dost kratke a sotva se do toho clovek zacte, vzpomene si co bylo v predchazejicich dilech, tak je konec. Diky, skvela prace.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet