Realm First lvl 100 achievementy nebudou

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Blizzard s datadiskem Warlords of Draenor odstraňuje achievementy, které jste mohli získat za rychlé levelování postavy nebo vaší profese. V předchozích datadiscích jste mohli např. získat achievement za první level 90 na serveru (např. ), případně za první level 90 s daným povoláním. Podobně existovaly achievementy i za nejrychlejší vyskillování jednotlivých profesí. Oba druhy těchto realm first achievementů budou ale ve Warlords of Draenor odstraněny. Profese projdou určitými změnami a příliš by tak do této koncepce neseděly. Realm First achievementy navíc podle vývojářů aktivně nutily hráče k tomu, aby využívali a zneužívali chyb ve hře na úkor ostatních hráčů, což není přesně to, co by tím chtěli dokázat. Navíc se o tyto achievementy snaží 2-3 lidi za každé povolání pro každý server, což rozhodně není majorita. Nemluvě o tom, že jde o obsah pouze na první den po vydání datadisku. Budou vám tyto achivementy chybět? Plánovali jste, že se o získání Realm First pokusíte?

Naposledy upravil/a Astra 08.03.2014 v 17:44:21.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 08.03.2014 23:04

Smola vravel so si ze teraz by som to mohol byt ja :-) neviem o ake chybi ide to je podla mna hlupost a to ze sa na 1 realme snazia len taky 2-3 za jedno povolanie tiez (ono na mrtvych realom je jasne ze tam to nema kto robit) ale je to pochopitelne ked to teraz spajaju ako by to vyzeralo ked ktosi da realm first a pritom v istom svete ho uz ktosi prekonal

Jikonekt 08.03.2014 20:33

No mne osobne tohle chybet urcite nebude...

jurman 08.03.2014 19:25

Real First mi chybet rozhodne budou. Byla to aspon vyzva to expit a souperit s nekym o to kdo to da prvni. Ale bohuzel se vzdy najde idiot co to exploitne a pak je to jako negativni zkusenost pro blizzard.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet