Rogue

  Rogue    Povolání   

Pro tyto nájemné vrahy je důležitý pouze jejich kodex a jejich čest lze vykoupit jen zlatem. Tito žoldáci spoléhají na brutální a účinné taktiky, jejich svědomí je však netrápí. Smrtonosní vrazi a mistři stínů se přiblíží ke svým obětem zezadu, udeří do životně důležitého orgánu a znovu se ztratí ve stínu, ještě předtím, než jejich oběť dopadne na zem.

 

Historie

Pokud jste rogue, pak zřejmě vykonáváte nejstarší povolání na Azerothu. Většina těchto vrahů vznikla jednoduše z pirátů, pouličních lupičů a těch, kteří bojovali o vlastní přežití. Zabití jim nedělá těžkou hlavu a jediné, čím si můžete koupit jejich loajalitu, je měšec zlata. Někteří však život na volné noze nepovažují za to nejlepší a tak se z důvodu vlastního bezpečí i stálého přísunu práce a zlata přidávají k různým organizacím.

 

Hrdinové

Garona Halforcen

Garona je původem z Draenoru a do Azerothu se dostala Temným Portálem. Protože dobře znala orkskou kulturu, stala se neocenitelným přínosem pro Shadow Council. Je známá hlavně díky vraždě krále Llanea.

 

Valeera Sanguinar

Valeera Sanguinar doprovázela Variana Wrynna během jeho gladiátorských časů a poté se k němu přidala jako rádce a bodyguard.

 

Edwin VanCleef

Edwin VanCleef, vůdce Defias Brotherhood a jedním z nejobávanějších zločinců ve Stormwindském království. Po jeho smrti se do čela bratrstva postavila jeho dcera Vanessa.

 

Lilian Voss

Lilian Voss je jednou z novějších nemrtvých oživených v dobách Cataclysm. Rozhodla se však nepřidat k Forsaken a tak se toulá světem a je postrachem všeho zla.

 

Základní informace

Rogue může potřít zbraně paralyzujícími jedy, které učiní nepřátele neschopnými pohybu. Nosí kožené oblečení, což jim umožňuje rychle a neslyšně se pohybovat, a zajišťují si tím první úder.

 

dhTyp

  • Melee Damage

 

Bary

  • Život
  • Energie
  • Combo pointy

 

Dostupné brnění

  • Cloth
  • Leather

 

Dostupné zbraně

  • Daggers
  • Fist Weapons
  • One-Handed Axes
  • One-Handed Maces
  • One-Handed Swords

 

Dostupné rasy

Alliance Horda
Human Orc
Dwarf Troll
Night Elf Undead
Gnome Goblin
Worgen Blood Elf
Void Elf Nightborne
Pandaren

 

Schopnosti

  • Melee Damage - Rogue jsou schopni držet každou zbraň v jedné ruce a udílet tak masivní poškození svému vyhlédnutému cíli.
  • Stealth - Každý schopný rogue se umí plížit bitevním polem skryt před zraky nepřátel, aby o chvíli později vystoupil ze stínů a zasadil smrtonosnou ránu.
  • Evasion - Jakmile jsou v ohrožení, dokáží se vyhnout zrakům nepřátel a jejich útokům.
  • Combos - Plánováním a kombinováním útoků mohou rogue získávat combo pointy, které jim zvyšují sílu a damage během boje.

 

Talenty

  • Assassination
  • Subtlety
  • Outlaw

 

Klady a zápory

Přednosti

  • Všechny útoky a ability jsou instantní.
  • Může mít v každé ruce jednu zbraň (tzv. Dual-wield).
  • Má schopnost Stealth, která ho učiní neviditelným.
  • Může vyrábět jedy.
  • Pomocí Pick Pocket může vybírat peníze od nepřátelských NPC.
  • Může získávat Lockboxy, uvnitř kterých se skrývá mnoho užitečných itemů.

 

Nevýhody

  • Má jedinou abilitu na dálku.
  • Pokud za něj neumíte, můžete být díky málo životům velmi rychle poraženi.
  • Může nosit jen koženou zbroj.
  • Nemůže se léčit.
  • Nemůže poskytnout partě žádný užitečný buff.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rodvin 02.01.2010 23:24

edanos uznavam mág má silne dmg ae s tym petom je treba sa naucit hrat!!

Sajn 02.01.2010 22:15

Hele stormahnd taky zalezi na umeni kdyz te ustunuje a bude ty stuny umet vyuzit tak si ani neskrtnes volecku tak si tu nehraj na extraskillu. :-)

stormahnd 02.01.2010 11:41

a jeste lock ktery si dava impa je jen asi u vas na te anthene a jeste ktomu kdyz de proti rogovy na droodovy si straceny kdyz da BF (pro tebe bear form) naspamuje ti lacrate a len pak cyclone heal zas bf dokud neskapes ale takovej chytrej drood u vas asik neni jestli ano tak dobra lock si da port ty das ambush sap cheaps shot on da popripade insignii portne se fear immolate congfra shadow bolt seduct chaos fear immolate seduct conf a si dole a to jak si proad v seductu a fearu nedas anik vanish no a zapomelsemkdyz das sprint tak deah coil a kdyby se ti povedlo dat vanis a ty zas ambush nebo cheap nebo SAP insignia port a bom bom a bye bye

GraPe 02.01.2010 11:34

a uz jen to ze si napsal hraju na anthene to je prosimte co nejaka antena?

GraPe 02.01.2010 11:32

jo evas a war je v pici tobe se musim smat ja si nahodim shield block 100% blocknuti a po skoncesni SB si nahodim shield wall 60% ze to blockne a ten tvuj evas zatim vyprsi a ja ti dam hamstering ty das vanis ja dam Piercing howling ten te odhali a zas hamstering bladestorm mortal leziz dmntku ale jinak s magem si taky moc myslis na te vasi anatheme hrajou asi jen 2rocne deti co nevi vo co go kdyby byl mage skill tak jak mu das sap da insignii hned da frost novu tebe to objevi ses zamrazeny mag hned da deep freeze kdyz na to ma macro spolcene z novou a elementalem vanish nemuzes dat da cold snap pak frost bolt bum ice lance bum ty dassprint popripade lezis no das sprint bezis mage vyvola elementala frost nova ty das vanish mag si pocka chvili ty mu das cheap shot bo sap mag da insignii blink frost nova elementalem a elemental zatimdo teme mrda rany jo mage deep freeze bum bum you loss stim pala no ze ma divine shield ale kdyz si priest tak das mass dispel a shield je pryc kdyz si war tak das shatering throw a shield je pryc takze se vyplati chodit z warem nebo pristem a cize budes mit namitky a vymlouvat se tak uz si to od tebe nebudu cist

REALDRUID 01.01.2010 14:11

pekne dlouhej proslovale mas pravdu.-)

Sir Finley Mrrgglton 31.12.2009 16:03

Hraju na Anthene nejakou dobu ajkozto se tam da kupit set na postavy za Kč tak vím že každý blb ma Hatefull i když ty sety maj stači mi dual talent a podivat se proti komu jdu .... dam vetsinou si ani neskrtnou když nedate někohod do 15 sec je to už potom čím dál obtížnější ho zabít nejlehči je na magy ale viděl sem na ně hodně způsobu docela mně překvapilo že někteří do jen na stuny Cheap shot Ambush par pichnuti gouge a Vanish a znova chudaci no jako mag si ani neskrt nejhorso podle mne je kdyz pala je retard a de do vas 5 skillama a vy za par sec ste dead tam je jedina moznost je proste stunovat stunovat a kickovat kdyz mae malo HP Vanish SAP a ihned pouzit First Aid nebo neco jineho a zase stuny pokud pala jde di bubly se v piči Divine shiled je na pomrdani ale v patchi 3.2.0 teda mylsim že je to věm pokud nekecam tak je to moznaa ve vyssim patchi pala ma zakazany spell Divine Shield pouzivat v Arenach teda jestli to je ten shield co se pouzije a absorbuje all DMG tak proste ten se varenaych neda pouzit pak si myslim zeu z paladin neni problem navic strati sve dalsi instabti spelly ma uz pac sex casting a toho se davyuzit na kick :P no snad vyssi pat bude pala pro mne lehci chleba.Co se tyce waru a druidu War neni zas takoyv problem staci Evansion 50 % a war je v pici jeste ktomnz za talenty sub je skill co to vsechno coldown na evansion obnovi takez znova 50% a druid to je jiny orech taky zalezi jak do vas ten druid pujde teda jestli neni Resto a nepobiha dokola jak kokot kdyz de za formy nemnel by to byt problem chby je az vtom kdyz vam da stun da vas do korenu a zacne se healovat kousek od vas to docela nasere tam uz jen zbva pouzit shadow cloak ktery to vsechyn sunda a ste ocisteni no vidim docela problem taky vHunterovi u neho je to docela problem nejak sem ho jeste nezkoumal neresim prtoze na anatheme jich moc neni zbyva jeste Lock tak z toho nemnejte strach jestli ma zaprcaneho impa a zdrha nevadi ste rychlejsi impovi staci dat Blind a imp si veseke beha kdyz vam da fear tak okamzite shadow cloak a nejak ho trochu rozpichat a pouzit vanish lock nema zas moc hp a kdyz s vanoshem dete 2x Amubush (povedlo semi dat cricit i 11k) zas to neni problem kdyby nekdo mnel namytky at si vysere oko neobt kazdy ma svoje taktiky zvlast rogue ma hodne zpusobu jak rozprcat nekoho dulezite je zautocit jako prvni kdykoli a kdekoli !!!!!!!! Rogue vs Rogue tak to fakt nevim jedine mu dat SAp najit ho a SAp okamzite tady ma vyhodu ten co ma talenty Sub jeloikoz ma efektivnejsi stealh potom staci jen stuny Ruptur !!! a nezapomente na Disram taky uzitecny spell proti rogune no vlaste proti vsem Melle kdxyz mi napsite na Anatheme. s pozdravem a dlouhym textem Nymfik .... jo a vyserte se na pripomonky ke gramatice mne se to nechce opravovat

GraPe 31.12.2009 10:52

Jak ja to tu čtu tak co otázka to perla. Vše najdete na wowiky Ave

Snake Plisken 30.12.2009 11:08

To Pexeso: neumis pocitat??

LichKing1 30.12.2009 00:28

Hele já osobně taky moc nemám rád palacha obzvášt' retry kterej mačká jen na 4 spelly..Hrál sem za palu a neni to zas úplně jednoduchý jak tady všichni říkáte-.- Rogue to je zase jiný kafe nemusíte mí vůbec velký dmg na tom nezáleží stačí si jen rozvrhnout energii na celej boj a umět se pohybovat. to se naučíte na nějakejch ormalnich servrech když expíte třeba Anathema ja na to nej ...Znám lidi co hrály na Altronu a pak machrovali jak maj 80lvl roguna přišli na nějakej normalni servr a uplný hovno...stačí se umět pohybovat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet