Ruby Sanctum, změny v battlegroundech

Už není žádným tajemstvím, že se brzy dočkáme nového raidu. Řeč je o svatyni červené dračí letky, Ruby Sanctum. Na toto posvátné místo zaútočí skupina černé dračí letky vedena nebezpečným drakem Halionem.

/pic/uploaded/rubysanctum
  • V raidu se utkáme se třemi minibossy (podobné těm v Obsidian Sanctum) a jedním hlavním bossem (pravděpodobně Halionem). Souboj ovšem nebude podobný tomu u Sarthariona, všechny draky budeme muset bezpodmínečně porazit popořadě. Hard mode bude přístupný stejným způsobem jako v Icecrown Citadel (přepnutí módu na heroic).
  • Odměny budou odpovídat těm v Icecrown Citadel, poražením minibossů získáte Emblem of Frost a samotný Helion bude mít vlastní unikátní loot.
  • Vedle další výzvy pro hráče tento raid také nastíní začátek příběhu pro datadisk Cataclysm.
Ruby Sanctum Ruby Sanctum Ruby Sanctum

Změny v battlegroundech

Odznaky za odehrané battlegroundy (Marks of Honor) budou kompletně odstraněny. Proto i odměny za vyhrané souboje budou pozměněny. Všechny odměny, které se daly dříve pořídit za odznaky, budou nyní dostupné za jinou měnu (honor, peníze, aréna body). Odznaky, které jste doteď nasbírali, vám nezmizí. Ve hře se objeví nový NPC, který vám je vymění za honor.

Za každý Honorable kill získáte o 100% více honoru. Naopak za splnění questů ve Wintergrasp dostanete o 50% méně honoru. I přesto, že se odměna takto snížila, nesmíme zapomenout na to, že celkový obnos je roven odměně za určitý počet Honorable kills. A protože odměna za Honorable kills bude dvojnásobná, týdenní questy ve Wintergraspu budou stále velice lákavé svoji odměnou.

Ruby Sanctum

Ve hře se také objeví Random Battleground, který bude velice podobný vyhledávači Random Dungeon. Hráč se tak může (i se svojí partou) přihlásit do náhodného battlegroundu. Odměny v podobě honoru jsou následující:
  • Odměna za výhru v battlegroundu použitím Random Battleground vyhledávače poprvé v ten den bude rovna 30 Honorable killům.
  • Odměna za výhru v dalších battlegroundech (ten samý den) použitím Random v Battleground vyhledávače bude rovna 15 Honorable killům.
  • V případě prohry v battlegroundu dostanete cenu útěchy, která je rovna 5 Honorable killům.
EDIT: Na základě hromady komentářů ohledně trollího raidu vám sem přikládám ještě dva komentáře od fanoušků s odpověďmi od vývojáře. Berte to s rezervou :) Nemůžou mít aspoň ti draci humanoidí formu v podobě Trolla?
Vy s těmi Trolly nedáte pokoj. Proč je prostě nenecháte plavat? :p
Potřebovat raid s Trolly!!!!!!!!!! T_T Nový raid s draky nemít příběh
Náhodou má a je skvělý. Jen jsme vám o něm ještě neřekli všechno. ;)


Naposledy upravil/a Snake Plisken 02.03.2010 v 22:20:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 21.02.2010 21:40

co máte furt stěmi trolly ?

Khorgash 21.02.2010 12:20

samerak zle si to pochopil alebo precital co som pisal, nauc sa citat.

Dreadlord 21.02.2010 11:58

2realdruid: no především je to jasný tim že žádný 3.3.4 nebude..

NULL 21.02.2010 11:22

to Snake Plisken: mas pravdu moja chyba

Radiaw 21.02.2010 11:10

To spíš horda půjde na Garoshe nez alliance na Vryna ..

Aristo 21.02.2010 08:31

Jenom počkejte... za chvíli jim dojdou nápady a hlavně postavy v příběhu které by mohli nechat zabít Nedivil bych se kdyby jsme se dočkali například raidu aliance jak jde zabít Kinga Stormwindu protože je všechny zradil

NULL 21.02.2010 08:15

krogash: tebe fakt nechápu uplně si protiřečiš nejdřiv nadáváš na změnu v pvp že se bude muset dlouho farmit a teď že je to zjednodušeny.a navic ještě vubec nemužeš vědět jak to tam bude.

Xavierr 21.02.2010 00:29

Dobre na normalne padol ale na HM neni ani teraz mrtvy

Khorgash 20.02.2010 23:51

stazujeme sa preto lebo tu hru neustale zjednodusuju. potom sa divia ze LK padol skoro hned od vydania...

Hanzik 20.02.2010 23:09

Uz ste trapny s tym neustalym stazovanim... Budte radi ze bllizard stale dava novy contest a nesustredi sa len na cataclysm ... I ked aj ja som sa tesil na Troll Raid ale to ruby sanctum sa mi celkom pozdava.... A ak niekto cital novinky na MMO champion tesim sa aj na prebratie gnomereganu a ako predpoklad asi aj Echo islands.... tesiim tesiim moc moc

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet