Sedmá PvP sezóna brzy končí

  PvP Season    Legion   

Konec Legionu se blíží a s ním i poslední PvP sezóna. Blizzard, jak už má zvykem, připomíná, co je potřeba k tomu, abyste získali své odměny a také upozorňuje na dodatečnou PvP sezónu a o co v ní půjde.

 

Blizzard zdroj

Společně s příchodem pre-patche k Battle for Azeroth se brzy zavřou brány pro Legion PvP Season 7. Ale nebojte, stále budete moci být součástí kompetetivního PvP a speciální post-sezóny, která skončí 14. srpna startem datadisku. Pokud jste se zapojili do Season 7, mějte na paměti tyto body, pokud je chcete získat:

  • Vyvarujte se přesunu vašich charakterů na jiný server, dokud neskončí Season 7.
  • Legion Season 7 tituly a mounti budou připsáni na váš účet dva týdny po skončení sezóny.

 

Odměny založené na frakci

Nezapomeňte, že odměny z konce sezóny jsou založené na vaší frakci. Pokud si přesunete postavu na jiný server, musíte vyhrát 50 bojů, abyste získali odměnu a 150 bojů, abyste po přesunu získali titul Gladiator a Dominant Gladiator.

 

Skočte rovnou do post-sezóny

Jakmile udeří pre-patch k Battle for Azeroth, vydáme speciální post-sezónu, která bude trvat až do začátku nového datadisku. Nebudete sice moci získat tituly, mounty nebo Conquest pointy ale budete moci získat nějaké vybavení z truhel.

 

Leaderboards budou dočasně offline

Prosím, mějte na paměti, že PvP Leaderboards budou na nějakou dobu nedostupné, v době, kdy přijde pre-patch, ale žádné strachy, zase naskočí jakmile přijde nová Battle for Azeroth PvP sezóna.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

VexDexped 22.04.2023 10:25

Further examination of tissue from the affected breast should include testing to see if the cancer cells have hormone receptors estrogen and progesterone receptors or if they have greater than normal amounts of the HER2 gene and or the HER2 protein HER2 positive breast cancer <a href=http://tadalafil.top>best place to buy generic cialis online</a>

barrny 10.07.2018 09:57

Je divné že končí něco co vlastně ani v legionu nezačalo

Šamanpaňské 09.07.2018 18:32

Nevíte jestli pokud mám rating např. 1800 v RBG, ale jen 40 vítězství, jestli získám titul, nebo je potřeba těch 50+ winů ?

Martins911 09.07.2018 16:39

Takže se dá čekat že následné úterý po tomhle jž bude pre-patch

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet