Sironas

SironasBěhem bitvy u Tempest Keep, draeneiská mezi-dimenzionální loď The Exodar, se v podstatě vytrhla ze své oběžné dráhy s Tempest Keep a teleportovala se pryč z Outlandu. Dopadla do země zvané Azuremyst Isle na Kalimdoru. Ve zmatku z bitvy Sironas, žena Man'ari Eredar zaměstnaná u Kael'thase Sunstridera, byla schopna vniknout do Exodaru. Předtím, než mohl někdo transportovat loď zpět do Outlandu. Po přistání na Azeroth, Sironas shromáždila krvavé elfy, kteří přežili zničení země a ustoupili na sever do Bloodmyst Isle. Tam krvaví elfové (známí jako Sun Hawk), začali působit problémy nadějné základně Blood Watch. Sironas si kladla požadavek na trosky The Exodaru, chtěla ho získat pro své účely. Mezi jejími plány má Sironas začátek. Našla zbytek lodního krystalu The Vector Coil, ze kterého čerpá energii na vytvoření Sun Gates (Sluneční brány), dimenzionální trhliny, která umožní příjem posil z Outlandu na dobití The Exodaru. Sironas je velmi mocný,zlý a silný démon, přeměněný na draeneie a může dokonce využít své pravomoci na zkorumpované draeneie a proměnit je v man'ari eredar. Kde se nachází: Bloodmyst Isle - The Vector Coil Frakce: Burning Legion Rasa: Man'ari Eredor (draenei). Postavení: Vůdkyně krvavých elfů na souostroví Azuremyst. Povolání: Mage, Warlock

Naposledy upravil/a Nekros 18.03.2010 v 06:40:43.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enrage 03.07.2010 10:26

Sirena
Víte co?! Zkuste si napsat vlastní článek a potom se uvidí, kdo je to debil.Např: Vozembouch, už to jméno říká, že je to pařan a žije jen Wowkem, protože kdo by koukal na chyby jako je Oultlend nebo Hawnk... Já se aspon snažím, ale vy umíte jen pomlouvat. Takový pitomý chybičky pche. Toho si všimnou vážně jen ty, co na to WoW koukaj od rána do noci.
Uplne s tebou suhlasim. Kazdy by si mal uvedomit, ze az ked nieco dokaze, tak potom moze kritizovat. Ja teda slovensku gramatiku vobec neovladam a urobil by som ece viac chyb jak ty, takze si nemozem dovolit nic vycitat ostatnym. Okrem Suriena a Mordecaya si nikto z vas, co tu pridali svoj nazor nemoze dovolit kritizovat to, lebo nic nelpsie ste neurobil

Bellatrix 27.05.2010 18:29

Ogie: No hlavně že ty jsi velký inteligent.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Snake Plisken 23.03.2010 19:56

Vozembouch ty si kkt

Mordecay 20.03.2010 14:29

Já bych určitě neokopíroval článek z wowwiki

Mordecay 20.03.2010 14:25

Vozembouch: no bo ty by si urcite lepsi clanok napisal nie?

Oisin 20.03.2010 13:25

Zdá se mi to, nebo to je jen trapně přeložený článek z wowwiki? http://www.wowwiki.com/Sironas

Sirena 17.03.2010 13:43

Tak jo, přidej ho. Dik

Nekros 16.03.2010 07:23

Hele, ale štve mě, že ty neumíš přijímat kritiku, ty lidi maj pravdu, tenhle článek je dost hroznej. Spousta miss-clicků, neumíš dělat háčky nad slovama, který už nemáš namakrovaný na klávesnici. Viz tvoje dˇ . Nezdá se mi, že je Azuremyst rozthraná země, spíš ta loď tam dopadla roztrhaná. Za : se píše mezera a jestli vše co umíš v kódech udělat, je to, že dáš tučně pár slov, tak by tě předehnal i hráč Divokých Kmenů a ostatních ROFL her.

Nekros 15.03.2010 21:11

Obrázek ti tam mohou dát pouze nad uživatelé. http://www.wowwiki.com/File:Sironas_TCG.jpg Tenhle obrázek je hodně velkej a nidky si ho už do takto malého článku nedávej, nejdřív zmenšit, třeba v Photo filtru. Zejtra ti to tam možná přidám, když mi zbyde čas.

Sirena 15.03.2010 17:12

Já ten obrázek mám, alenejde mi tam vložit. :X

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet