Svatby a sex ve WoW

Blizzard vyslyšel volání spousty zamilovaných párů ve WoW a s patchem 3.1 přináší do hry nové funkce! Vaše postavy si nyní ve hře bduou moci nalézt své životní partnery a oženit se s nimi. A nejen to! Po krásné svatbě si budete moci užít i svatební noc.

Nejprve něco ke svatbám. Na veřejnost pronikl z dílny Blizzardu první screenshot a k němu hned několik informací. V Silvermoonu a ve Stormwindu byly postaveny dvě nové budovy - ohromné katedrály, které budou sloužit zájemcům o svatbu. Před katedrálou stojí vždy kněz, který má ten den službu (oblečeni budou podle všeho v různých Tier setech) a se kterým si, pokud máte partnera, můžete domluvit obřad. Očeká se cena okolo 500 goldů - záleží na velikosti svatební hostiny - do ceny se nepočítají dárky, které byste měli svému partnerovi dát. Šušká se i, že za příplatek odjedou svatebčané na motorce. Abyste si mohli celou svatbu hezky nafotit, bude se pro každou skupinu vnitřek katedrály spawnovat podobně jako v dungeonech, takže se nemusíte bát bandy nepozvaných čumilů. Nechybí ani rozvody, které budou provádět Shadow priesti v kutlochu za katedrálou. Uvidíme jak to bude s rozdělením majetku. Dejte si však pozor! Vdávat se nebo se ženit můžete pouze jednou za deset dní! Zajímalo by mě, kdo první získá achievement "Najdi 100 různých manželek nebo manželů.", které nese název Faithfull Partner. Blizzard se zatím nevyjádřil k tomu, jestli povolí také homosexuální svatby (nejožehavěji se toto téma řeší v Silvermoonských parkách a barech).



No a co ten sex? Bohužel toho zatím moc nevíme, ale pravděpodobně si budete moci pronajmout pokoj na způsob hodinového hotelu. Zde je stanovisko Blizzardu jasné: "Je nám jedno kdo s kým!". Nás ale také zajímá, jak budeme vlastně sex ovládat. Dostaĺo se nám odpovědi, že ovládání bude možné přes klasickou klávesnici, ale že si to prý přes ní vůbec tolik neužijeme...

A tak Blizzard uvádí do prodeje speciální USB tříselní nástavec World of Warcraft Shizzle verze DxInCdK, pomocí kterého budete moci svou postavu při sexu ovládat.

Tento článek je aprílový žert!


Naposledy upravil/a Wrent 01.04.2011 v 22:20:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Suriencz 03.04.2010 11:59

lol TO SE VÁM POVEDLO

Djgaina 02.04.2010 09:21

to sem rad ze toto je jen apriltakovou pi....vinu zkur.venou bych nesnesl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet