Talent a Mastery Blue posty

Poté, co Blizzard předevčírem oznámil velké změny talentů v Cataclysm, objevilo se i na oficiálních fórech hodně debat ohledně těchto novinek. A pracovníci Blizzardu samozřejmě na nějaké dotazy odpověděli...

Pasivní bonusy ze specializace


blue postGhostcrawler (Zdroj)

Můžeme udělat například pasivní bonus, který řekne "Budete mít o 50% větší melee damage a o 25% větší Frost a Shadow damage." Není důvod vás nutit kupovat si vlastně stále ten samý nebo velice podobný bonus z talentů, který je rozdělen do 12ti různých talentů po celém stromě, když vlastně víme, že si tyto talenty stejně téměř jistě vyberete (pokud máte o svém povolání aspoň minimální znalosti)? Pasivní bonusy ze specializace vlastně nenesou téměř žádné riziko. Ostatní talentové specializace je nebudou moct nijak získat a vy se nebudete muset bát, že byste zapomněli tyto talenty zanést do svého specu.


Zábavné talenty


blue postGhostclawler (Zdroj)

Nikdo se nemusí bát, že bychom odstranili zábavné talenty jako třeba Hot Streak nebo Borrowed Time. Některé specializace bude však ještě potřeba doladit, takže je možné, že menší změny například v rotacích se ještě můžou objevit.


Mastery Stat


blue postGhostclawler (Zdroj)

Mastery stat se objevuje hlavně proto, že jsme chtěli na gear dát nějakou novinku. Nyní nemá co soutěžit s haste vs. crit, zvlášť když věci jako mp5 a penetration zmizí a ne-healeři nebudou chtít Spirit.

Také jsme si mysleli, že nový stat by mohl pomoct gearu z Cataclysm, aby vypadal zajímavěji. Nechtěli jsme opět jen zvětšovat čísla nynějšího gearu. Hodně jsme si o tom zjistili a nakonec se rozhodli, že nejlepší bude představit nový stat, který každý bude chtít a který bude sloužit na získání různých věcí podle dané specializace.


Naposledy upravil/a Wrent 09.07.2010 v 12:42:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jeckyl 11.07.2010 12:19

Kunnik
Ty ses super, pises ze jsi hrala na jednom freecku a potom napises ze 99% freecek je na .... Toto je ten hlavni problem, nemuzes soudit freecka kdyz jsi hrala jen na jednom nebo dvou!!!
No, musim se omluvit, že tu pokračuju v tom vašem zavedenym off topic. Ale vážně musim uzat, že mezi freečkama jsem byl všeho všudy pouze na jednom, co by stálo za srovnání s offi. A to jsem jich prochodil značný množství. Vážně bych stál za názorem, že Free jsou celkově oproti oficiálním serverům dost pod úroveň(Například jsem neviděl ani jeden free server, kde vám mobové neběhali texturama. Nebo, kde jste nenarazili během hry na buglej quest.)Naproti tomu se ale u toho free serveru nemusim obávat, že by mi dělal vítr v kapse... a že by mě moje investice nutila u toho sedět do úmoru, abych řádně využil investovanejch peněz. Každopádně ale je nutno dodat, že na ofi si tu hru alespoň užiješ tak, jak máš Moje polínko do ohně. Ke svému textu se dále necítím potřebu vyjadřovat.

Kicka 10.07.2010 17:37

Kunnik: nehrala som len na jednom alebo na dvoch bolo ich oveľa viac

Wrent 10.07.2010 16:25

Kunnik
Ty ses super, pises ze jsi hrala na jednom freecku a potom napises ze 99% freecek je na .... Toto je ten hlavni problem, nemuzes soudit freecka kdyz jsi hrala jen na jednom nebo dvou!!!
Ok, ale ty zase nesuď ofi, když na něm nehraješ .

Kunnik 10.07.2010 09:34

Kicka
Asi tak D Podla mna 99 percent offikarov hralo aspon na jednom freecku a ja niesom vynimka... a officialne mozem potvrdit ze vsetky freecka (teda aspon 99 percent ) su s*****
Ty ses super, pises ze jsi hrala na jednom freecku a potom napises ze 99% freecek je na .... Toto je ten hlavni problem, nemuzes soudit freecka kdyz jsi hrala jen na jednom nebo dvou!!!

Kicka 10.07.2010 02:05

za zaplnenie sa ospravedlnujem a Niobé the Iron diki za podporu

Niobé the Iron 10.07.2010 00:11

Copak nemáte úctu k ženám, vy lotři jedni?

Ellendway 09.07.2010 19:21

Kicka
Aký spam prosím ta???? D
Tento...

Kicka 09.07.2010 18:56

Aký spam prosím ta???? D

Andros 09.07.2010 18:45

aspoň nespamuj trapáku

Kicka 09.07.2010 18:23

Dejv
Rád bych upozornil všechny (skoro) přispěvovatele že tato diskuze zahýbá více než u Paladina, takže prosím pokud máte nějakou připomínku kolem Free vs. Offi tak se přesuňte do sekce Fórum>Offtopic, kde vám takováhle diskuze (až na vyjímky) bude tolerována.Jinak -----------END OF THE OFFTOPIC HERE-------
Sry.. necitala som tento koment

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet