Theramore´s Fall

http://media.wowfan.cz/uploaded/TF1 Theramore´s Fall je první otevřené Scenario ve World of Warcraft. Ve hře se objevilo týden před spuštěním datadisku Mists of Pandaria, který vyšel 25.9.2012. Hráči, kteří toto Scenario dokončili na 85. levelu před otevřením Pandarie, obdrželi 2 odměny. Hráči Aliance dostali Feast of Strength a . Pro hráče Hordy byla připravena a Feast of Strength . Scenario je jinak stále dostupné po dosažení 90. levelu. Děj Scenaria souvisí s událostmi, které jsou zaznamenány v knize Tides of War od Christie Golden. O této knize se dozvíte více v Mordecayově článku http://wowfan.cz//clanky/jaina-proudmoore/1/#tow. Theramore´s Fall je dějově zajímavý a obě frakce mají odlišné příběhy, které na sebe chronologicky navazují. Na časové ose je první příběh Hordy.

Horda

Hordská verze Theramore´s Fall se odehrává v ještě nezničeném Theramoru. Vaším hlavním úkolem je zlikvidovat alianční vojáky i jejich flotilu a osvobodit Thalena Songweavera předtím, než na Theramore bude svržena bomba. Na začátku první fáze se ocitnete v theramorském přístavu na vaší lodi.vložte popis obrázku Dostanete úkol otevřít šest barelů střelného prachu na zakotvených aliančních lodích.
  • 0/6 Powder Barrels Rigged

V druhé fázi si máte promluvit s Blastmasterem Sparkfusem, který se vložte popis obrázku nachází na hlavním molu přístavu. Tento malý goblin dokončí vaši práci z první fáze tím, že odpalí alianční lodě. Dávejte si pozor, po promluvením si s NPC na vás zaútočí 6 aliančních vojáků. Proto byste měli mít ostatní členy skupiny u sebe.
  • 0/1 Blastmaster Sparkfus informed

Vaším dalším cílem je Baldruc, flightmaster. Pokud ho zabijete vložte popis obrázku a nezničíte žádný totem, který vyvolá, obdržíte achievement . Dále také musíte zabít 2 gryphony.
  • 0/1 Baldruc slain
  • 0/2 Theramore Gryphon slain

V další fázi nejdříve zlikvidujete tři odstavené tanky a poté bojujete vložte popis obrázku proti tanku s názvem Big Bessa. Když nikdo z vaší skupiny nebude zasažen útokem jeho nárazníkem a kanónem, dostanete achievement .
  • 0/1 Big Bessa
  • 0/3 Unmanned Tanks Sabotaged

Posledním cílem je Hedric Evencane, který se nachází vložte popis obrázkuv hlavní budově a vlastní klíče od pout Thalena Songweavera, kterého musíte osvobodit.
  • 0/1 Hedric Evencane Slain
  • 0/1 Arcane Shackles Key looted
  • 0/1 Thalen Songweaver freed

Po osvobození Thalen vykouzlí portál do Orgrimmaru. V outru uvidíte přilétávat vzducholod´, která shodí na Theramore bombu a zlikviduje ho. Tímto hordská část Scenaria končí. Pokud jste zde poprvé, obdržíte achievement .

Aliance

Tato část Scenaria je umístěna v ruinách Theramoru, po shození hordské bomby. Vaším úkolem bude ochránit Jainu při získávání Focusing Irisu z trosek města. Po krátkém intru se objevíte v přístavu na alianční lodi.vložte popis obrázku Nejdříve musíte ochránit svou lod´ před útoky hordských jednotek.
  • 0/1 Ship defended

V druhé části musíte zapálit 3 hordské lodě,vložte popis obrázku které v přístavu kotví. V cestě vám bude stát několik jednotek.
  • 0/3 Horde captains slain
  • 0/3 Horde ships torched
  • 0/20 Rok’nah invaders slain

Další úkolem je zabít Gash’nula a několik dalších jednotek.vložte popis obrázku Pokud Gash’nula zabijete a nezničíte žádný totem, který vyvolá, obdržíte achievement .
  • 0/1 Gash’nul slain
  • 0/2 Vicious Wyvern slain
  • 0/8 Rok’nah invaders slain

Ve čtvrté fázi se dostanete k Jaině, která střeží Focusing Iris.vložte popis obrázku Je v obležení několika orků, které kolem sebe stihla zamrazit. Promluvte si s ní a přejdete do další fáze.
  • 0/1 Jaina located

V této fázi získejte bitevní prapory theramoru.vložte popis obrázku Prapor přidává o 15% větší poškození hráči, který ho nese. Musíte zničit Gatecrushera. Pokud se každý vyhne jeho útokům nárazníkem a kamenovrhačem, obdržíte achievement .
  • 0/1 Gatecrusher destroyed
  • 0/3 Stolen Standard recovered

V poslední fázi budete chránít Jainu před útokem orků. Jaina vyvolávložte popis obrázku na pomoc tři vodní elementály a vaším úkolem bude zabít několik jednotek s Warlordem Rok’nahem.
  • 0/1 Warlord Rok’nah slain
  • 0/1 Jaina protected

Po dokončení finální fáze vám Jaina poděkuje a vykouzlí portál do Stormwindu. Pokud jste Scenario dokončili poprvé, obdržíte achievement .
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

creachE 10.02.2023 18:52

d Based on pathological examination <a href=http://priligy.buzz>cheapest priligy uk</a>

addekly 09.02.2023 00:59

2010 Jul 12; 10 366 <a href=http://nolvadex.pics>letrozole vs tamoxifen</a> associated with ischemic colitis

digInfide 08.02.2023 07:14

Visconti, and K <a href=http://cialisshop.best>cialis 5mg best price</a> Biotinylated complementary RNA cRNA was synthesized using the GeneChip 3IVT Express Kit Affymetrix, Santa Clara, CA from 250 ng of total RNA prepared from the white matter, or using the Ovation Pico WTA system V2 NuGEN, San Carlos, CA and the Encore Biotin Module NuGEN from 20 ng of total RNA prepared from the brain mononuclear cells

overmader 27.01.2023 07:54

<a href=http://nolvadex.pics>how to beat tamoxifen weight gain</a> As a Diet Coke addict, I had a big problem with not being able to drink carbonated beverages and since I don t drink coffee, I became a habitual tea drinker

Encaphy 25.01.2023 01:27

<a href=http://clomid.buzz>clomid for men for sale</a> Serious Use Alternative 1 carbamazepine will decrease the level or effect of norethindrone transdermal by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism

Floovot 18.12.2022 05:48

Kareem BNPNRPwdkIxE 5 20 2022 <a href=https://clevitras.monster>cialis levitra ou viagra</a> 1 D, E, and with the timing of hair cell precursor death in Atoh1 null embryos see below

Authows 13.12.2022 06:21

<a href=http://propecia.hair>cheapest finasteride on the web</a> MONALEESA 7 is the first trial to focus exclusively on women younger than age 59 who were premenopausal and had advanced breast cancer for which they had not received prior endocrine therapy

Insifsdiz 23.11.2022 18:36

<a href=https://stromectol.ink/>stromectol prescribing information</a> 110 Similar to current standard of care breast cancer treatment, a single approach for all breast cancers will likely not work

AgrignGen 13.11.2022 17:50

<a href=https://priligy.me/>priligy uk</a> Biphasic dose response in low level light therapy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet