Tomb of Sargeras - Mythic - Kil'jaeden se stále drží

  Tomb of Sargeras    Method    Progress   

Závod v Tomb of Sargeras stále pokračuje a čím dál tím více guild se propracovává přes předposledního bosse, který prošel v posledních několika dnech změnami. Je také známo několik detailů k progressu Kil’jaedena.

 

Fallen Avatar se zdál jako největší stopka guild. Mnoho z guild na bossovi strávilo mnoho bezvýsledných večerů, a proto Blizzard začal s úpravami bosse. V téměř každém hotfixu posledního týdne se objevila alespoň jedna změna, která nějak upravovala souboj proti tomuto bossovi. A změny přinesly mnoho výsledků. Po prvních třech guildách (Method, Exorsus, Alpha) dokázaly bosse zabít další guildy, včetně Style War, ScrubBusters, Memento, AFK R, Aversion a FatSharkYes.

 

Statistiky prvních pěti nejlepších guild z Fallen Avatar jsou opravdu zajímavé. Čínské guildy potřebovaly k zabití téměř dvakrát více pokusů než Method. ScubBusters po několika úpravách a získání lepších předmětů potřeboval „pouze“ 365 pokusů.

  • Method (4. 7. 2017) – 453 pokusů
  • Exorsus (7. 7. 2017) – 527 pokusů
  • Alpha (11. 7. 2017) – 842 pokusů
  • Style War (11. 7. 2017) – 839 pokusů
  • ScrubBusters (12. 7. 2017) – 365 pokusů

 

Method vydal video ze zabití Fallen Avatara. Pokud se tedy chcete podívat, jak vypadal původní souboj s předposledním bossem instance, máte konečně možnost! Sám za sebe musím říct, že souboj vypadá více než zajímavě a je vidět, že 452 neúspěšných pokusů, ve kterých mohl Method vyzkoušet a natrénovat taktiku, udělalo své.

 

 

Včerejší den byl zajímavý hlavně pro posledního bosse instance. Kil’jaeden se včera probojoval na druhé místo v žebříčku nejdéle žijícího bosse od Cataclysm datadisku. Porazil tak svého podřízeného, Archimonda, který zemřel po šestnácti dnech od otevření Hellfire Citadel. Kil’jaeden má před sebou opravdu těžký úkol, pokud se chce dostat na první místo. Bude muset porazit Al’Akira, který dokázal přežít 42 dnů!

Kil'jaeden se stále drží. Snad to tak ještě chvilku potrvá.

 

Porazit Al’Akira by bylo možné, když Blizzard neupravoval souboj jako takový. Method, ale také Exorsus na posledním bossovi tráví již několikátý večer a vypadá to, že pravý progress začal teprve před čtyřmi dny, kdy Blizzard dodělal potřebné opravy. Sco z guildy Method na Twitteru napsal, že rozhodně bude dělat video o tom, jak moc se Kil’jaeden změnil v průběhu celého progressu. Podobnou věc přislíbila i guilda Exorsus, která již dlouhodobě kritizuje Blizzard za stav PvE.

 

Světové guildy bojují o světová prvenství, ale jak je na tom naše česká kotlina? Překvapivě hodně dobře! Exposed stále pokračuje v progressu Fallen Avatara a momentálně je na 42. světovém místě. Druhá guilda, Stones, má 5/9 M a střeží 280. světové místo. Třetí Embody se čtyřmi zabitými bossy se stále drží v první pětistovce guild, přesněji je na 485. místě. V závěsu má ovšem mnoho dalších guild, které stále pokračují v progressu.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 18.07.2017 05:59

Nebyl Al'Akir náhodou 40 dní? Myslím, že HC tenkrát začal 15.12.2010 (7 dní po normalu) a skončil zabitím Al'Akira 24.1.2011, což je 40 dní od spuštění HC. Mají to tak i na Method webu, ale myslím si, že je to chyba.

Akari 18.07.2017 06:18

Tak teď se dívám, že 15 byla středa, ale i tak by to nemělo být 42 dní.

Akari 15.07.2017 10:07

Ten boss sám o sobě je hroznej troll První fáze vypadá luxusně a ta první mezífáze je prostě bomba...teda bomby https://clips.twitch.tv/InspiringMoralWaterCharlietheUnicorn

Vatt'ghern 14.07.2017 19:06

No je možné, že bez nerfů by trumfl Alakira. Nicméně ty nerfy příjdou zatím, nebyly protože se mythic raideři sekli na Avatarovi. Tipuju, že do pondělí tu budeme mít aktualizaci s nějakým tím nerfíčkem;D

14.07.2017 23:38

ja bych rek ze to nerfnou az presahnou top gildy 1,000 wipu, pokud je teda uz davno nemaji , nevim jestli maji nejaky oficialni pocitadlo

godlike 15.07.2017 09:40

Neřekl bych tomu úplně nerfy ale balance bose ten fight je asi plnej blbostí které se musí prostě za běhu upravovat.Pokud se dobře pamatuju podobně dopadl i C´thun kdysi nešlo ho zabít až po úpravě se to povedlo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet