Úvaha: Nebylo by lepší opravit Azeroth?

http://media.wowfan.cz/uploaded/lava
V Cataclysmu prošel Azeroth opravdu velkou změnou a kámen v podstatě nezůstal na kameni. Od té doby se snažíme bránit náš milovaný kontinent před všemi možnými nepřáteli a hrozbami, které na nás čekají. Vydáváme se na nové kontinenty a planety, abychom zachránili svět, na kterém žijeme. Mám ovšem pocit, že se mezi bitvami neohlédneme a nevidíme, co z našeho světa zůstalo. Nebylo by tedy lepší trochu zpomalit tempo, dát velkým a mocným stvůrám trochu oddech a zkusit dát Azeroth dohromady? Je mi zcela jasné, že nejde udělat expanzi, ve které bychom nebojovali. Bylo by to podivné a nejspíše i hloupé. Proč se na to nepodíváme trochu jinak? Za tu dobu, co putujeme po nejrůznějších kontinentech jako třeba Pandaria nebo Outland se na Azerothu mohlo objevit mnoho nových nepřátel, které jsme přehlíželi, protože nebyli až tak důležití. Mnoho z nich také získalo území, které patřilo buď Hordě, nebo Alianci. Neměli bychom chtít taková území získat zpět?
popis obrazku
Rozhodně nechci, aby se stalo něco podobného jako v Cataclysmu. Svět nemusí být přetvořen od nuly, ale bohatě by stačilo, kdybychom čas od času získali nebo opravili část světa, ve kterém žijeme, který máme rádi a který již mnoho let bráníme. Možnosti k takovým změnám ve hře jsou. Garrisons měly opravdu velký potenciál, resp. stále mají. Proč nesbírat suroviny, které mohou hráči vyměnit za úkoly, které pomohou s proměnou světa. A začal bych třeba s opravou Stormwindu. Jak se díváte na podobnou možnost? Viděli byste raději expanzi, ve které bychom se spíše soustředili na budování Azerothu?


Naposledy upravil/a Bellatrix 28.03.2016 v 19:41:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 28.03.2016 22:08

Blizzard wow team pred deseti lety kdy byli v teamu lidi jako Jeffrey Kaplan nebo Rob Pardo by to klidne udelal protoze jim na tom dost zalezelo, pomatujete kolik mela vanilla content patchu ? dneska je to o tom ze takovej krok po zkusenostech z cataclysmu by jim moc penez nevydelal, takze se spis dockame novyho store mounta, vitejte v modernim wow ...Ale kdyz si odmyslime smutnou realitu dnesniho wow teamu tak je pravda ze dnesni cata azeroth uz je dost outdated, uz to bude skoro 6 let, ty questy casto nedavaj smysl, prijde mi ze i ta cata hudba se tam moc nehodi, pro me byl wow vzdycky azeroth, taky ma 2x vic zon nez vsechny ostatni kontinety dohromady, tech zon je tolik ze ani v cata nestihli predelat vsechny, napr Burning steppes nebo Arathi Highlands zustali prakticky stejny, Silithusu se nedotkli vubec, ale lepsi by asi bylo je nechat a spis opravit, znicene jezero v Loch Modanu, sw park a spoustu dalsich veci ktery uz dnes nedavaj smysl, ten podtext cataclysmu skoro v kazdy zone uz podle me dneska do hry davno nepatri, jenze co se tyce lore tak na prikladu wod blizzard sam nevi kam vlastne smeruje, takze je otazka jak by ty zony vlastne meli byt ladeny, podle me jak to bylo ve vanille byli vic neutralni nebo odkazovali na Warcraft 3 nebo starsi a tak vypadali vic azeroth feal urcite by si Azeroth zaslouzil nejakou zmenu, nemusi to byt zrovna celej datadisk ale zase se dostavame nazacatek ze v dnesnim wow teamu uz nejsou nadsenci kteri by to udelali ..

godlike 28.03.2016 21:02

Mordecay
Stormwind opravený nebude. RIP Baros Alexston.
Já myslím že časem si to začnou měnit po Legion bude asi novej vládce lidí i Forsaken takže očekávám změny

Mordecay 28.03.2016 20:09

Stormwind opravený nebude. RIP Baros Alexston.

godlike 28.03.2016 20:00

Opravit nebo poškození využít k vytvoření něčeho nového

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet