Varian Wrynn: Blood of Our Fathers, 12. kapitola

/pic/povidky/bloodofourfathers/bloodofourfathers
Krásný večer vám všem, kdož netrpělivě očekáváte poslední část povídky Blood of Our Fathers ze série oficiálních Blizzard povídek o rasových vůdcích. Dvanáctá kapitola je konečně zde, příběh se uzavírá a já vám děkuji za vaši stálou podporu, která mi v překladu mnohokrát pomohla. Enjoy.
>>Blood of Our Fathers, 12. kapitola<<
Ukázka: „Shromáždili jsme se zde dnes, v tento Vzpomínkový den, abychom uctili hrdiny, kteří nám ukázali cestu, světlem svých životů a slávou jejich činů.“ Dav odpověděl nadšeným potleskem. „Uther Lightbringer!“ Pokřik se rozrostl v divoké burácení. „Anduin Lothar!“ Mohutné ovace pohltily jakýkoli jiný zvuk; Varian trpělivě vyčkával, až se davové nadšení zmírní. Naplňovala ho pýcha - na svůj lid i na své město.
Již přeložené (nebo dosud překládané) Blizzard povídky: Gallywix: Trade Secrets of a Trade Prince Garrosh: Heart of War Genn Greymane: Lord of His Pack Lor'themar Theron: In the Shadow of the Sun Sylvanas Windrunner: Edge of Night The Council of Three Hammers: Fire and Iron Vol'jin: The Judgment Charge of the Aspects Dosud nepřeložené povídky: As Our Fathers Before Us (Baine Bloodhoof) Cut Short (Gelbin Mekkatorque) Seeds of Faith (Tyrande Whisperwind & Malfurion Stormrage) Prophet's Lesson (prorok Velen) Do komentářů mi napište, o jaký další překlad byste případně měli zájem.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

icekiss 20.08.2012 08:29

pro mě velen, totalně o něm skoro nic nevim.

Kostny 18.08.2012 12:06

As Our Fathers Before Us (Baine Bloodhoof) :-)

cerberos 18.08.2012 12:02

Jsem to,ale vůl,dyt já vlastně čekám o pokračování o Sylvanas...

cerberos 18.08.2012 12:01

Ani nevím,že o Sylvanas bylo přeloženo..asi mi to uniklo,tak bych o Bainem Bloodhoofovi...

cerberos 18.08.2012 11:58

No já bych prosil,přeložit všechny,první o Sylvanas Windrunner...

Lighir 17.08.2012 22:45

Nejvíc by mě potěšil příběh Seeds of Faith o Malfurionovi a Tyrande. Vím o nich už dost a chtěl bych zjistit ještě vic. Ale třeba skoro nic nevím o Gelbinovi M. Vím jen že jeho nejvějším nepřítelem v Přílivu Temnoty byly krysy v metru . Takže zjistit víc o něm by taky nebylo na škodu, když je to jeden z vůdců Alliance.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet