Včera byl... Apríl!

Většina z Vás to samozřejmě poznala. Nebo ne? No, našlo se pár jedinců, kteří si na shoutu mysleli, že včerejší novinka je pravdivá... Musím Vás ale upozornit, že šlo o pouhý aprílový žert a ve WoW se (zatím) žádné svatby ani sex nechystají. Ti, kdo navštěvují fórum, už včera věděli, že se stali obětmi vtípku Al-ADAMa a Beliara (jemuž vděčím za hlavní nápad). Tuto větu jsem musel napsat z toho důvodu, že si někteří z Vás mysleli, že svatby a sex ve WoW byl vtípek přímo od Blizzardu, ale to není pravda - screenshot, tříselný nástavec a i celý článek vznikly v mém počítači. Bylo by ale zajímavé, kolik lidí by se nachytalo, pokud bych vynechal část o sexu a popsal Vám pouze svatby :)...

Ani Blizzard však nelenil a vystřelil si z nás... Uvedli hned dvě "nové" věci, které jsou samozřejmě také aprílové. Jde o P1mp My Mount! a Dance Battle System.

P1mp My Mount! je parodie na známý pořad z MTV - Pimp My Ride!, kde vždycky upraví staré rozdrbané auto a změní ho tak na káru, kterou majitelům každý závidí. Něco podobného si můžete udělat i s Vaším mountem! K dispozici máte dílnu, jejíž ovládání vypadá podobně jako při měnění účesu. Jako příklad uvedu ještě příběh jedné Dreaneiky, které P1mp My Mount! změnilo život:




Když jsem dříve jezdila na svém koni po Exodaru, ostatní Dreaneiové se mi smáli. "Ty hloupá", říkali, "sežeň si pravého elekka!". Ale nyní díky skvělému vylepšení pana Z všichni ti tupí kozlové chtejí, aby jejich mounti byly alespoň z polovini tak dobří jako je nyní ten můj!





Vytuněné kodo | Vytuněný panter

Dance Battle System přináší do hry možnosti soubojů v tancování. Ve speciálním rozhraní dáváte různá komba, porážíte protivníky a kupejete si odměny. Tuto soutěž vyhlásil ze svého sídla Kael'Thas Sunstrider, protože chtěl vědět, kdo na Azerothu je nejlepším tanečníkem. V Tempest Keepu proto hostuje soutěž pro všechny zájemce o tento status. Více na odkzau výše, nebo také ve videu:


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet