Velká aktualizace o Datadisku

Kolem datadisku se mele stále vetší kolotoč a proto vám musím objasnit pár věciček -> mrkněte na nové 3 videjka (všechny jsou livestream přes google-video :)) a také mrkněte na odkaz Burning Crusade - Preview & Info, kde jsem doplnil několik stránek informací a obrázků :P Použil jsem k tomu offic web, wowczsite a recenzi od jednoho našeho návštěvníka, jehož jsem zaponělo jeho jméno (sry :D) ... VIDEA OPRAVDU DOPORUČUJU SHLÉDNOUT ... JE TO NÁDHERA !
  • Tvoření charů + exploration (18m7s) - V klajdíku video, kde někdo ukazuje všechny variace Blood elf postavy a Dranei postavy .. potom je vezme a prochází s nima lokace jako je Quel Thalas a nová lokace na ostrovech, kde začínají Dranei :P
  • Old Hillsbrad movie (1m29s) - Krátké video bez hudby, kde je ukázané, jak vypadal Hillsbrad (konkrétně Tarren Mill) před druhou válkou, když byl ještě celý Azeroth v rukách Aliance. V datadisku se pomocí jeskyní času přenesete na místo významné bitvy o tento kousek světa :)
  • Sneak Peak video 2 (17m29s) - Podobné video jako to první, ale ukazuje jiné části ... ukazuje také Outland a Hellfire Citadel :)
Mimochodem, dneska jsem ve hře grindoval a mám 39 lvl + skoro 70 goldů ... zítra se snad dočkám svého vysněného kodíka :))) Držte mi palce ať to dám :P WOcas je taky na 39, takže jeho nemrtvý koník v Brillu už chce taky osedlat :)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet