Vítězové BlizzCon talentových soutěží se objeví ve hře

  BlizzCon    Costume contest    Talent contest   

V komunitě máme spoustu cosplayerů, tvůrců machinim nebo třeba zpěváků. Někteří si to zamíří na BlizzCon a někteří i vyhrají. Ale málokdy se stane, že na počest jejich vítězství se objeví i ve hře. A i když přidání do hry v podobě in-game charakteru není součástí výhry, v Battle for Azeroth se toho dočkají hned dva talentovaní fanoušci.

 

Jay the Tavern Bard

Tento talentovaný zpěvák vystoupil na BlizzConu 2017 pod jménem Jay the Tavern Bard a okamžitě si získal přízeň publika a vyhrál tak první místo v talentové soutěži společně s tím i 3.000 $, což rozhodně není malá suma. Jay se objeví v Battle for Azeroth, kde ho najdete v Tirisgarde Sound, jak hraje na svou věrnou kytaru. 

 

A pokud si nepamatujete na jeho vystoupení nebo jste ho prošvihli, můžete se podívat na video níže.

 

Cosplayerka Kazplay

Na stejném ročníku BlizzConu zazářila i cosplayerka jménem Kazplay, která vyrobila kostým Hoggera s pohyblivou hlavou a čelistmi. Detaily od tlap až po srst byly zhotoveny natolik úžasně, že Kazplay celou kostýmovou soutěž s přehledem vyhrála. A Blizzard se rozhodl pro to samé, co u Jaye: easter egg ve hře.

Ve Stockades budete moci najít NPC jménem Kazul, která je zavřená v kleci a vedle ní je položený kostým gnolla. Když na ni kliknete, dušuje se, že to byl jen vtip a Hogger na Stormwind neútočí. Kostým byl ale natolik přesný, že ji stráže zajaly a odvedly do Stockades.

Máte nějakého oblíbeného cosplayera nebo třeba zpěváka, který se objevil na BlizzConu a myslíte si, že by si zasloužil se objevit ve hře?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martinique301 09.05.2018 08:42

Ale ten Hogger fakt jak realny

Metiu 08.05.2018 23:27

Podľa mňa by sa každý významný cosplayer, hudobník alebo aj youtuber ako napríklad Nobbel by mali dostať NPC v hre. A jedna vec čo mi naozaj chýba je, že svoje NPC by mali dostať aj celá raid skupina ktorá dá world first nejakého raid bossa (Lich King, Archimonde a pod.), lebo toto sú vlastne ľudia, ktorý posúvajú in-game lore.

LordWidmont 11.05.2018 13:48

To nemá logiku.... Nemůže to být NPC, když za něj budeš dál hrát...

bulljoker 08.05.2018 22:24

ten easter egg hogera je super

Horm 08.05.2018 22:19

Tomu říkám motivace. :-) Většina fanoušků se nyní při tvorbě nového oblečení na další Blizzcom přetrhne nebo zadluží na dvě generace dopředu. Nebo oboje. :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet