Vyhlášení soutěže o MoP klíč

http://media.wowfan.cz/news/newsmop13

Včera jsme na webu měli menší soutěž o klíč Mists of Pandaria. Soutěž jsme zasadili do lore a historie WoW. I přes trable se třetí a čtvrtou otázkou (které jsme vyřadili z kontroly) se objevilo mnoho lidí, kteří přeci jen odpověděli na vše správně.

Prvně si ale pojďme napsat, které odpovědi jsme očekávali a které jsou správné.
  1. Jméno syna je Go’el. Nikoliv Thrall, jak se někteří domnívají. Jméno Thrall dostal až od Aedelase Blackmoora, který z něj vychoval bojovníka. Jméno Thrall znamená Otrok. Více informací o původu Go’ela si můžete přečíst v článku Thrall, syn Durotanův.
  2. Děti se jmenují Giramar a Galadin. Odpověď byla k nalezení v komentářích u článku Vereesa Windrunner nebo na fóru.
  3. Třetí otázku jsem z hodnocení vyškrkl kvůli špatně položené otázce. Ovšem odpověď je Goldrinn (Lo'gosh). Odpověď byla schovaná v článku Varian Wrynn.
  4. Stejně jako třetí, tak i čtvrtá se v hodnocení nebrala v potaz. Avšak Andruin Wrynn má 14 let. Číslo se ukrývá v jeho článku, v odstavci Tides of War.
  5. Council of Three Hammer tvoří tři hrdinové, které jistě znáte. Jejich jména jsou Muradin Bronzebeard, Moira Thaurissan, Falstad Wildhammer. Dá se o nich dočíst v příběhu The Council of Three Hammers: Fire and Iron, který přeložila Bellatrix.
  6. Titul The Thunder King nosí Lei Shen. Setkáme se s ním v novém patchi. Jeho jméno jste mohli najít například ve článku Hrdinové.
  7. Kmen Zandalari vede Rastakhan. Mohli jste se s ním setkat v traileru a ve článku Historie Warcraftu.
  8. Halduron Brightwing vlastní Thori'dal, který ve hře padá v Sunwellu. Článek, ve kterém jste mohli odpověď najít, se jmenuje stejně jako hrdina.
  9. A bonusová otázka měla tři možnosti. Kael'Thas Sunstrider, Sylvanas a Nobundo. Tato jména jste mohli najít v tématu Mordecaye na fóru.
Odpovědí přišlo poměrně dost, avšak ne všechny byly bez chyb a někteří z vás opět zapomněli uvést přezdívku na webu. Poslední dobou se stává standardem, že mažu více než třetinu e-mailů právě kvůli nedodržení pravidel. Avšak našlo se i mnoho e-mailů, které všechny odpovědi obsahovaly správně. Jako vítěz byl vylosován uživatel soumrak, který již byl kontaktován. Pevně doufám, že klíč využije.

Pokud jste nic nevyhráli, nemusíte zoufat. Stále běží naše velká vánoční soutěž, ve které hrajeme o WoW Monopoly a hromadu dalších cen.


Naposledy upravil/a Astra 26.12.2012 v 19:20:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 28.12.2012 14:12

Muradin
Hmmm mapa Pandarie se pěkně zmenila a z toho obrazku Isle of Thunder King jsem myslel že to bude malej ostrov ale na mapě vypadá teda ohodně větší http://www.wowpedia.org/File:WorldMap-Pandaria.jpg?c=1
Oh omlouvam se sem to nemelo patřit ://

Muradin 28.12.2012 14:11

Hmmm mapa Pandarie se pěkně zmenila a z toho obrazku Isle of Thunder King jsem myslel že to bude malej ostrov ale na mapě vypadá teda ohodně větší http://www.wowpedia.org/File:WorldMap-Pandaria.jpg?c=1

Gepeto 26.12.2012 21:14

Aaaaaaaaa.... Namiesto Galadin som napísal Galdarin :/ A to som si to dvakrát kontroloval...

Muradin 26.12.2012 19:59

LOL děláte si srandu??? vy jste vyřadili ty 2 otazky se kterejma sem se delal tak dlouho?? je to trochu nefer no ,ale neva hold jsem nevyhral i když mě to mrzí nic se neděje a též gratuluji vítězi maš štestí zrovna kdydž bude ten super novej patch

bulljoker 26.12.2012 10:33

bože můj já jsem idiot jsem měl blbě jen jedničku .. krucinál ale gratuluji vítězi

soumrak 26.12.2012 10:20

Mockrát děkuji. Přeju všem hodně štěstí ve hře, redakci mnoho úspěchů s webem (jen tak dále s kvalitní prací) a uvidíme se ve hře

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet