Vyhlášení soutěže z ledna

http://wowfan.cz//pic/soutez/2013/Blizzard_1/logo
Konečně jsem si našel čas a vyhodnotil soutěž. E-mailů přišlo opravdu mnoho a bylo zajímavé číst všechny odpovědi, které přišly. Je jen škoda, že někteří z vás stále zapomínají na přezdívky, které jsou nutné. Pojďme se podívat na správné odpovědi.
    Kolik datadisků má World of Warcraft? Datadisky jsou čtyři - The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm a Mists of Pandaria. Kdy byla napsána první novinka na webu? U této odpovědi stačilo datum. První novinka byla napsána 15.5.2006. Jaké jsou tři nejslavnější série her Blizzardu? Série jsou samozřejmě WarCraft, StarCraft a Diablo. Jaké krycí jméno má zatím neoznámené MMORPG Blizzardu? Krycí jméno je Titan. Více informací o Titanu najdete na Titafan.cz.
Do slosování se dostalo více než 700 lidí, vyhrát ovšem mohlo pouze 20. Losovalo se pomocí Random.org, aby byla soutěž spravedlivá. Níže uvedení výherci se musí do 10.2.2013 ozvat na e-mail soutez@wowfan.cz, kde napíšou své jméno, adresu a doplňující informace. Monopoly a Mega Bloks má stanovené výherce, ovšem trička budou rozdělována podle rychlosti. Na výběr jsou čtyři druhy, takže kdo dřív přijde... Na uvedený e-mail nám napište, jaké tričko byste rádi. Odpovíme co nejdříve. Triček je celkem 16. World of Warcraft Monopoly - Cecil18 Mega Bloks - Swift Gryphon - Raccoon Mega Bloks - Barrens Chase - Pyraman Mega Bloks - Flying Machine - Aturpico Tričko - Sculp, Denvor, Jareda, Crywolf, Pavlli, Lithus, Khajalol, xdomx, gazicek666, tkrejc, Kattyb, Flloid, Kynga, Slikkelin, Visel, Squirrelmand Ceny budou rozesílány během příštího týdne!


Naposledy upravil/a Astra 05.02.2013 v 21:05:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Khajalol 13.02.2013 13:52

pozdě sem si napsal o triko , sakra

Javorovej 05.02.2013 22:55

Voky: Buď rád za něco...já kdysi nemohl soutěžit kvůli členství v týmu wowfan a teď stejně nesoutěžim kvůli tomu, že jsem wow přestal hrát...ale já chtěl monopoly

Gustafa 05.02.2013 17:39

Škoda no... To skorolego jsem chtěl Nevadí snad ještě někdy bude soutěž o skorolego.

voky 05.02.2013 17:34

ach jo, tak zase nic, poslední věc, co jsem tu vyhrál byla beta MoP, ale od tý doby nic

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet