Warcraft film – Nepoužité scény

  warcraft    film    movie   

Každý film nebo seriál má nějaké scény, které se nakonec nepoužijí, obvykle kvůli zkrácení stopáže nebo prostě proto, že nejsou pro film dostatečně důležité. Ani film Warcraft: První střet (2016) není výjimkou. Oficiální Twitter účet tohoto filmu nedávno sdílel video ukazující nepoužité scény, které se do konečné verze filmu nedostaly.

Jde o čtrnáct minut scén jak z příběhové linky lidí, tak orků. Příběhově většinou nejde o nic významného, proto také byly scény vystřižené, ale stojí za to moci znovu obdivovat scenérie Stormwindu, Ironforge nebo Draenoru nebo třeba kouzelnou hospodskou atmosféru Lion's Pride Inn.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 02.05.2021 15:06

Kdyby to udělali trochu ve stylu Pána prstenu, měl by ten film velký úspěch ..jenom doufám, že bude mít pokračování, jen ten příběh ..co Vám budu říkat.. WoW má dost příběhů,ne jen z pohledu hrdinů a že jich ve wowku je ale i z pohledu historie ...co takhle příběh o emocích Sylvanas Windrunner by určitě byl zajímavý neberte to tak , že jsem její fanoušek ,ale určitě by zajímavý byl,nebo příběh Kel'"Thuzada nebo Arthase atd atd...

Rreezznniikk 29.04.2021 18:30

Film byl neskutečně uspěchaný a když se dějová linka hodila do snesitelného tempa byl konec, tyto a další scény tam opravdu chybějí.

kritik 30.04.2021 17:05

Hlavně ten konec byl takovej že si to vyloženě říkalo o pokračování, netvrdim že byl film vyloženě špatnej, zaměřil se na story ještě před wowkem a před w3, což je možná dobře, ale celý to pak působí jako nedokončené dílo, asi jako když se vysílá nějaký serial a po prvni serii to televize ktera to vysilala utne protože to nemělo velkou sledovanost, i když autoři původně zamýšleli pokračování, takže diváci co to sledovali z toho pak maj divnej pocit, že se dívali na nedokončenej serial a tady je to podobny, pokud by to nikdy nemělo pokračování tak samotnej film moc velkej smysl nedává, asi jako kdyby z LOTR trilologie byl odvysilan jen prvni dil, taky by se na to lidi divali jinak než se divaj na celou trilologii teď ...

Lockdaar 30.04.2021 17:56

@kritik sám režisér Duncan Jones i naznačoval a zmiňoval ohledně toho konce, že je to otevřené a připravené pro pokračování, které by i osobně rád udělal, ale bohužel Warcraft univerzum má tu nevýhodu, že se bez těch drahých CGI technologií neobejde a producenti/studia se do toho zrovna také moc nemají, když viděli po prvním dílu, že na tom nějakou extra velkou raketu netrhnou. Je to každopádně škoda, pokračování si to určitě zaslouží, jelikož podstatné části celého Warcraftu prostě do jednoho filmu narvat reálně nejde, aby to dávalo celé ve finále i smysl. Materiálu na další filmy je ve Warcraft univerzu mraky a z fleku by se to obsahově mohlo rovnat značkám jako Star Wars, Marvel nebo ten zmíněný LotR (ze kterého se teď mj. natáčí už i seriál), ale bohužel ta nutnost drahých a nákladných CGI technologií je bohužel závratná, aby tam vše vypadalo tak, jak to má vypadat a jak jsou na to lidi/fanoušci zvyklí (viz. třeba zejména vzhled orků a dalších warcraft bytostí)

svina 01.05.2021 09:16

@Lockdaar Ono by to šlo udělat i levněji. Prostě nedělat live action. Warcraft anime pěkně bez žádných kompromisů bych si dal hned.

svina 29.04.2021 10:14

Moje nejoblíbenější scéna z filmu je ta, která se tam ani nedostala a toje povídání si o felu u ohně, protože Grom. Navíc mi přijde tato scéna důležitá kvůli Blackhandovi, kde vysvětluje, proč Náčelník Hordy nemá v sobě fel.

Bellatrix 01.05.2021 22:16

Je to velká škoda, že z toho radši neudělali seriál.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet