Warcraft III: Reforged – Warcraft 2 Remake

  Warcraft III: Reforged    Warcraft II    remaster   

Warcraft III: Reforged má jednu úžasnou vlastnost a tím je editor. Právě díky němu je možné vytvářet nové módy. Jeden takový teď vzniká pod taktovkou hráče s nickem ShadiHD. On a jeho tým pracují na remaku legendární strategie WarCraft II: Tides of Darkness. Tento remake ponese nový název Chronicles of the Second War. Na nové verzi se podle domovských stránek pracuje již několik let, ale až příchod Reforged verze Warcraft III usnadnil vývojářům pokračování prací. Cílem je vytvořit celou kampaň (v tuto chvíli jsou hotové 4 mise za orky), dát jí fresh feel a doplnit a rozšířit příběh tak, aby odpovídal současnému. Však přesvědčte se sami.

  • Příběh bude vytvořen na základě původních her, World of Warcraft, Kronik a dalších knižních sérií. V některých případech si bude možné všimnout nesrovnalostí u některých událostí a postav, ale chceme hráčům dodat čistou, jasnou a prezentovatelnou sérii událostí, jež se udály během Druhé války.
  • Postavy z původních raných her budou v naší kampani. Některé budou mít pouze kameo, nebo se objeví ve videích, zatím co mnoho postav bude hratelných: Např.: Anduin Lothar, Turalyon, Kargath Bladefist, Grom Hellscream a mnoho dalších legendárních postav z Warcraft univerza, které se účastnily Druhé války.
  • Hratelnost bude oproti originálu hodně vylepšena. Hra dostane vzhled WarCraft III/Reforged, a to jak Tides of Darkness, tak i Beyond the Dark Portal. Kampaň bude lineární, v čemž se bude lišit od původního WarCraft II, ten byl založen na výběru strany a vývoje příběhu. V kampani se můžete těšit i na cool filmečky a boční questy.

  • Vlastní assety využívající vlastnosti WarCraft II, tak i vzhledy z World of Warcraft budou využity pro jednotky, hrdiny a budovy. To znamená, že každý Orkský klan, lidské království a další důležité frakce budou mít mnoho unikátních modelů a skinů. Taktéž využíváme vlastní výtvory, abychom vylepšili terén a celkovou scenérii. Všechny assety jsou vytvářeny s důrazem na jejich téma, např. orkové budou mít vzhled orků z Warlords of Draenor, ale taktéž vzhled, který jsme mohli vidět ve Wacraft: První střet.

  • Techtree bude taktéž upraven, ale zachová si feeling původní hry. Jednotky a hrdinové budou mít odpovídající dovednosti. Navíc každá frakce dostane unikátní aspekty, jenž přidají hloubku základnímu stromu. Zcela nový strom bude vytvořen pro trpaslíky z Khaz Modan.

  • Dabing je důležitý pro imerzi, všechny postavy a nové jednotky budou mít vlastní hlasy. Náš tým má mini nahrávací studio, které je vhodné pro nahrávání čistých zvuků, uvítali bychom pomoc lidí s podobným setupem ochotných podílet se na projektu.

Oficiální HiveWorkshop stránky

Kolekce videí a screenshotů z připravované hry


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 15.10.2020 19:31

Otázka: vzhľadom na to že pôvodný warcraft 3 a nový reforged sú teraz spojený v podstate do jednej hry, bude možné si túto kampaň zahrať aj keď vlastním iba pôvodný warcraft 3 ? (oba diely)

WitekCZ 15.10.2020 20:14

Ahoj, tohle je otázka spíš přímo na vývojáře. Ale obávám se, že bude potřeba Reforged, jelikož hra nejspíš využívá Reforged assety.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Yuuka 30.09.2020 01:58

Tak na tohle se opravdu velice těším. Dobrá zpráva.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet