World First solo MOTHER & Progress Mythic Uldiru

  uldir    solo    progress   

MOTHER - World First solo kill

Vzpomínáte, jak jsme před pár týdny psali, že známá soloistka Mione končí s WoW? Vypadá to, že tu možná budeme mít nástupce. Hráč Rextroy totiž před dvěma dny vysoloval jednoho z bossů raidu Uldir.

 

Rextroy, Protection paladin, sám samotinký pokořil druhého bosse Uldiru, MOTHER. Podařilo se mu to díky využití talentu Last Defender. Tento talent redukuje přijatý damage a naopak navyšuje damage, který udílíte, a to na základě množství nepřátel, kteří se nachází blízko vás. Redukce i navýšení samozřejmě v základu nejsou nijak velké, ale talent nemá žádný hard cap na to, o jak velkou redukci a navýšení půjde. Takže když se vám podaří kolem sebe nashromáždit opravdu hodně nepřátel, budete pak udílet velký damage a zároveň obdržíte relativně málo poškození.

 

Kde ale nabral u MOTHER tolik nepřátelských mobů, ptáte se? Dobrá otázka. Odpověď zní, že si je donesl s sebou. Z Waycrest Manor. Nechal se zde totiž infikovat Devouring Maggots, jejichž debuff Infest spawnuje další larvy. Tento debuff si můžete vynést s sebou z dungeonu a pak s ním dojít kamkoli jinak. Třeba právě do Uldiru.

 

 

Jedna věc je asi jistá – Last Defender se po tomto šíleném kousku zcela jistě nerfne. Ale mezitím stihl tento talent posloužit opravdu kreativnímu vysólování bosse.

 

Progress Mythic Uldiru

A jak vypadá závod o World First v Mythic Uldiru? Již sedmi guildám se podařilo dosáhnout skóre 7/8, když porazily předposledního bosse Mythrax the Unraveler.

  1. Limit (US)
  2. Method (EU)
  3. Exorsus (RU)
  4. Memento (EU)
  5. Pieces (EU)
  6. Jitianhong (CN)
  7. Wildcard Gaming (US)

 

Aktuální progress můžete sledovat zde.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sqee 19.09.2018 17:46

Last Defender se nenerfne, už byl nerfnut 2 dny zpátky -> https://worldofwarcraft.com/en-us/news/21973195
Blizzard byl hodně rychlý

Limfe 19.09.2018 12:49

CZ/SK ani nestojí za zmíňku? @bellatrix

Bellatrix 19.09.2018 13:26

Já CZ/SK progress nesleduju. Jakože vůbec, tohle jde prostě mimo mě, a nerada píšu o věcech, o kterých nic nevím, protože pak hrozí, že zapomenu na něco zásadního (protože třeba ani neznám české top guildy). Ale pokusím se na to myslet u dalšího raidu, nebo se snad najde někdo v týmu, kdo se o to zajímá víc.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet