World of Warcraft: Legion - Nový honor systém

http://media.wowfan.cz/uploaded/snapshot2
Tom Chilton oznámil zcela nový PVP systém pro World of Warcraft: Legion. Systém je úplně jiný, než současný systém shromažďování honor pointů (nebo conquest pointů), se kterými nakupujete nové předměty. Jak to všechno bude fungovat? V podstatě velice jednoduše… na bázi talentových bodů!
GnomeRevamp
Jedná se 50 úrovňový talentový systém, který změní honor body na zkušenosti. Je to velice podobné Paragon systému, který můžete znát z Diabla 3. Nové talenty a schopnosti, které získáte, budou fungovat pouze v PvP. Budete moci postupovat přes hodnosti, získávat nové úrovně honoru, odemykat nové talenty a schopnosti až do 50. úrovně. To ovšem není vše! Jakmile dosáhnete 50. úrovně, můžete si užívat všech dovedností a možností, nebo vše zahodit a aktivovat „Prestige“ úroveň. Prestige úroveň vám umožní přejít znovu na 1. úroveň a začít znovu. Ale tentokrát si budete také moci odemknout skvělé kosmetické bonusy, jako jsou nové portréty postav, mounty, atd.
GnomeRevamp
Systém je stále ve vývoji, ale hlavním cílem je nabídnout hráčům PvP nové schopnosti, kouzla a talenty, které budou fungovat pouze v PvP a odliší se od PvE. Přesně jak to mnoho hráčů chce již několik let.


Naposledy upravil/a Esperanta 13.08.2015 v 15:39:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Doommyy2 07.08.2015 17:07

A jak to bude s eq?? Za co se bude kupovat ?? A rating v arenach ?? Atd atd

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet