WotLK za dva měsíce, Soutěž

Dnešek by se dal nazvat šťastným dnem všech WoWkařů, kteří navštěvují náš web. Blizzard totiž (konečně) oznámil datum vydání očekávaného datadisku Wrath of the Lich King! Toto datum bylo stanoveno již na 13. listopad, což znamená, že někteří šťastlivci budou za dva měsíce běhat po Northrendu a bojovat proti Pohromě. Patch 3.0.2, který jste si už možná stáhli, vyjde pravděpodobně někdy v půlce listopadu a připraví Svět na datadisk (přibude přístav ve Stormwindu, objeví se nové postavy - možná už i funkční kadeřníci apod.). Pokud se chcete dozvědět alespoň nějaké informace o Wrath of the Lich King, najděte si příslušný odkaz v menu a přečtěte si články podle svého gusta.

To však není jediná dobrá zpráva dneška. Rozhodli jsme se, že pro Vás uspořádáme další soutěž. Tentokrát o samolepku na notebook pravděpodobně s tímto nebo s velmi podobným vzhledem. Jako první jsme uveřejnili tuto část screenshotu:



Před odesíláním vašich odpovědí si však pozorně přečtěte pravidla i ostatní věci kolem soutěže!

Dnes pro Vás mám ještě ukázky mountů, kteří se pravděpodobně objeví ve Wrath of the Lich King. Na některých z nich budete moci i létat.
Černý drak, Bílý drak, Tmavě modrý drak, Polární medvěd, Azurový drak, Červený drak, Hnědý drak, Černý mamut, Černý polární medvěd
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet