WoW Classic – Další odměny v TBC Classic Deluxe Edition

  classic    burning crusade    odměny   

Koncem března proběhla naším webem novinka o datamingu The Burning Crusade, v souborech bety byly objeveny předměty a indicie o tom, že se chystá Deluxe edice TéBéCéčka. Obsahem měl být podle původních informací mount Viridian Phase-Hunter a hračky Path of Illidan & Dark Portal.

tcn5tajzkw_ea87449da9f9c4dc573b8e644cbb4eb9137592a1_1619627468_8312.png

Nyní tento leak dostává zřetelnější obrysy, jelikož se v betě objevily další indicie, které nám poskytují detailnější pohled. Byly vydolovány obrázky, které budou evidentně použity přímo ve hře. Když se na tyto screenshoty podíváte, můžete si všimnout toho, že Viridian Phase-Hunter má dvě textury, jednu v horším rozlišení, která odpovídá TBC, a jednu texturu ve vysokém rozlišení. Což by mohlo znamenat, že součástí Deluxe edice bude nejen mount do TBC, ale i do Shadowlands!

Dále je součástí 30denní herní čas a zřejmě boost na level 70. A když se podíváte na Temný portál, je možné všimnout si postavy používající Hearthstone. Žebychom dostali nový efekt do Shadowlands?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nerlien 30.04.2021 19:07

Bože, Blizzarde, proč? Proč ničíte můj nejoblíbenější datadisk? Klidně ať si dělají mounty a instant servery, ale dělejte si to na retailu. Tohle je přesně důvod, proč nehraju retail. Nechci žádný boosty, žádný mounty a ani úpravy. Jen čistý TBC jak tomu bylo před 14ti lety. Proč to šlo na vanille a teď to nejde? Jestli tam přidají i dual talenty a achievmenty, tak to už nemá s TBC datadiskem nic společnýho. A já se tak těšil, protože vanilla classic je skvělá. Kvůli pár ubrečeným sračkám to musí zase celý skazit.

Lockdaar 30.04.2021 19:52

Sám jsem taky tomu do poslední chvíle nemohl uvěřit, ale bohužel ať jsem se koukal do diskuzí na wowhead nebo různě po yt na tohle téma atd. tak všude se našli lidi, kterým to nevadí a taky to i vítají, takže ono to evidentně jen nějakých pár jak ty říkáš "ubrečených sraček" asi nebude... Holt asi tedy bohužel nás pamětníků původního BC, kteří ho chtěli v původní podobě (tzn. bez boostů, achievementů a dalších věcí, které tam nemají prostě co dělat) je menšina nebo si to fakt jinak nedovedu vysvětlit, proč tam ty boosty a další věci budou, když v původní hře nebyly... Stavím se vlastně ve své podstatě k tomu, aby se věci přizpůsobovali spíš té většině lidí, když jich je více s podobnými přáními/požadavky, ale tady u tohoto opravdu nedokážu doteď pochopit, jakej byl vůbec teda smysl tohohle celýho Classic projektu, když z BC ve finále bude nějakej mutant s věcmi z retailu a ne původní hra, kvůli čemuž celej Classic projekt vlastně tehdy vznikl a bylo to jeho cílem.
S podobnými věcmi/boosty na retailu nějak zvlášť problém nemám - tam se to holt už nějak vžilo za tu dobu a působí to tam tak nějak i přirozeně když to takhle řeknu, ale tady u toho BC to mi prostě fakt hlava nebere že tam vážně něco takovýho má být. Říct mi před pár roky, že na datadisku BC jsou lvl boosty s mountem, achievementy a nevím co ještě dalšího, tak si řeknu že to je jen server na nějakým přiblbým fun freečku... :P

deep 30.04.2021 23:34

tohle neni web blizzardu a pochybuji ze si to tu nekdo od nich cte a zajima se o tvuj nazor, takze nechapu proc je tu provolavas. Actualy je classic hroznej trash, neplanuju si do startu tbc uz shanet guildu a momentalni pugy? sr? co to jako ma byt, co je jako komu po tom proc jsem leavnul raid, chat zaspamovanej nabidkama boostu, borci vykradijici pugy, v bg rusky premady, real, vanilla feelin. Ano bylo by super kdyby implementovali do tbc dve super veci dual talenty a dfg, a jestli se ti styska po nostalgii z tveho hrani tbc na privatu 😂 tak si nejakej blizzlike privat najdi a cau. Boze je jasny ze kdyz je moznost vydelat neco na nejakym placenym obsahu tak to udelaji, ty vase uslzeny komenty furt vazne nechapu.

Nerlien 01.05.2021 02:28

@deep No jasný, já to chápu proč to tam dávají, protože na tom chtějí vydělat, a to je právě celý ten problém proč je wowko ve stavu v jakým je a proč jim vlastně odešla už většina veteránů.

Classic je skvělej. Nevím jak to hraješ, ale já si našel dobrou guildu, kde se vždycky sejdem, odchodíme raid, zahrajeme si a pobavíme se. Přesně tak jak to má být. Ani žádný spamy na boosty jak popisuješ jsem nezaznamenal. Asi jsi hrál na jiným serveru, nevím.

DFG? Myslíš jako dungeon finder? Ta věc, která už na wotlku zničila interakci lidí a udělal z wowka automatizovanýho robota, kde hráči stačilo zmáčknout tlačítko join group? Tak to taky fakt nechci.

Co se týká dual specu, není to špatná věc (s achievema jediná dobrá co ve wotlku něco přinesla), ale je to brutální zásah do klienta. Chci prostě původní verzi, tohle mě přijde jako z nějakýho fun free serveru a ne na ofíku. Když to nebylo v původní hře, nemá to tam prostě co dělat jinak to z toho už přetváří hru samotnou. Na classicu taky není žádný dual spec a v ničem mě to nevadí a nebude mě to vadit ani na TBC. Prostě si vyberu jeden spec a ten pojedu. Pokud tam ten dual spec bude, bude mě to připadat prostě divný. Věc, co do té hry nepatří. Je to jako udělat remaster Call of duty z 1. sv. války a přidat tam M4 zbraň, protože se s tím hráčům dobře střílelo ve 4. díle. Prostě ne, dual spec ani achievmenty tam nemají co dělat jinak to není TBC.

WitekCZ 01.05.2021 10:12

@deep Jen se vyjádřím k větě "tohle neni web blizzardu a pochybuji ze si to tu nekdo od nich cte a zajima se o tvuj nazor" - Blizzardu to skutečně nepatří, jsme fanouškovský web. Ale Blizzard sem občas hodí očko, lze to vyčíst z Google Analytics. Názory hráčů je samozřejmě zajímají, ale na jejich oficiálních fórech a navíc musí být slušně podané. Na rovinu, to se v současné toxické komunitě děje málokdy.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 01.05.2021 18:22

@deep tak jistě, pokud třeba na Classicu leavneš z pugu, tak do toho nikomu asi nic není z jakého důvodu to bylo, ale jestli neřekneš ani jedno slovo, leavneš a byl jsi třeba i důležitá classa, tak je snad aspoň základní slušností se omluvit pokud musíš jít, když to nějakým způsobem může ovlivnit desítky dalších lidí v raidu, kteří pak budou muset kvůli tomu čekat na náhradu, tam to není jako na retailu, kde stačí zmáčknout tlačítko a joinout se do LFG/LFR, a jestli kvůli tomu byli nějak naštvaní, tak v podstatě i oprávněně. Pamatuju si z dob BC, kdy to bylo naprostou samozřejmostí se omluvit když třeba během raidu musíte naléhavě odejít nebo pokud se domluveného raidu nemůžete zúčastnit, tak tenkrát bylo běžné že se lidi k večeru s předstihem před raidem logli do hry (pokud nemohli třeba dát vědět jiným způsobem), omluvili se že nemůžou jít a zase šli - mám z té doby i osobní zkušenost, že to takhle běžně dělali i lidi, kteří byli z jiných guild nebo nebyli v žádné guildě, když jsme tehdy třeba skládali pug na Magtheridona nebo Gruuls Lair, ale bohužel takovéhle principy základního slušného chování většina dnešních lidí ve wow vůbec nezná (nemyslím to teď na tebe) a proto to tam v podstatě taky vypadá tak, jak to vypadá

cerberos 02.05.2021 15:13

@Lockdaar souhlasím s tebou ohledně slušnosti v gildách co se týče nepřítomnosti v raidu , prožívám to i ted v naší gildě kdy i když Naxxramas máme dávno vyčištěný i tak pokud nebude TBC ,do Naxu chodíme pořád a pokud nemůžem omluvím se na discordu a napíšu i důvod a je to v pohodě.

Martins911 05.05.2021 07:47

@Nerlien no asi hraješ někde jinde protože zg a nebo mara boost je tam neustále

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet