WoW Classic – Level 10 roguna sóluje loď v Deadmines

  deadmines    classic    solo   

Ve World of Warcraft Classic je možné dělat spoustu šíleností. Jednu z takových crazy věcí předvedl člověk s přezdívkou Exehnr. S twinkem roguny na 10. levelu téměř sám zabil osazenstvo celé lodě v Deadmines včetně bossů, a to bez použití abilit.

 

Twinka vybavil podle tohoto návodu, což zahrnuje spoustu agility a enchantů, nabral world buffy, čímž dosáhl 107% šance na dodge. Navíc si nachystal 10 kusů Explosive Sheep. Společně s jedním dalším člověkem se vydal na lov  pirátů v Deadmines. Společník hraje v tomto konkrétním dungeonu velkou roli, jelikož by Exehnr bez něho nebyl schopný zbavit se kouzelníků (kouzla nelze "dodge"). Kamarád s mágem na 60. levelu mu navíc napulloval moby na jedno předem určené místo. Pak už jen stačilo, aby šedesátka zemřela a Exe, tedy spíše vybuchující ovečky, se mohl postarat o zbytek.

 

 

Kromě kouzelníků bylo Exeho obavou dingnutí 11. levelu. Bál se, že by se mohl změnit přepočet agility na dodge a mohl by umřít. Nakonec se nového levelu "naštěstí" nedočkal, jelikož za zabíjení mobů na levelu, který podstatně převyšuje ten váš, dostáváte postih k získaným zkušenostem.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

aGr3sS0r8087 04.05.2020 10:29

Pro hráče "Cataclyzmy" něco nepředstavitelné

twice 04.05.2020 07:05

S šedesátkou za zády to trochu ztráci šťávu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet