WoW Classic – Po realm transferu neotevřete brány AQ

  ahn'qiraj    transfer    classic   

Blizzard oznámil, že pokud ve WoW Classic využijete službu transferu na jiný realm, budete mít smůlu, pokud jde o některé odměny z Ahn'Qiraj. Po následujících 90 dní od transferu vám totiž hra nedovolí, abyste otevřeli brány C'Thunovy domény. Informoval o tom na oficiálním fóru komunitní manažer Kaivax.

Kaivax zdroj

 

Společně s nadcházejícím Ahn'Qiraj eventem ve WoW Classic jsme si všimli, že hráči diskutují nad tím, že by se mohli přesunout na jiný server, aby mohli získat titul Scarab Lorda. Rádi bychom objasnili, že po character transferu následuje období 90 dnů, během kterých hráč nebude moci otevřít brány AQ ani získat mounta.

 

Pokud se přesunete na jiný realm, budete během prvních 90 dnů po transferu stále moci dokončit quest, ale nedostanete odměny spjaté s prvenstvím. Chceme dovolit hráčům přesunovat se z realmu na realm, ale to by se mělo vždy dít z toho důvodu, aby mohli hrát se svými kamarády, ne aby narušovali závod o získání Sceptre na jiném realmu.

 

Doufáme, že jsme tímto vyjasnili případné obavy.

 

Blizzard si je zjevně moc dobře vědom toho, že někteří hráči jsou ochotní udělat všechno možné pro to, aby získali prestižní titul a mounta, například přesunout se na realm s menší konkurencí. Na Blizzard si s tím ale nepřijdou.

 

Podobná pravidla platí i na retail serverech, kde nějakou dobu po transferu na jiný realm například nemůžete získat realm first, aby se zabránilo tomu, že se lidé budou přesunovat po realmech právě proto, aby realm first získali.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet