WoW Classic – Warlock tankuje Zul'Gurub

  Zul'Gurub    Warlock    tank   

Když už si myslíte, že když jste viděli žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry a stíhačku couvat, tak už vás nemůže nic překvapit. Pak si všimnete článku na Icy Veins s videem, jak warlock odtankuje celý Zul'Gurub, a vy marně hledáte spodní čelist spadlou kamsi pod stůl.

 

Po osmiminutovém pokoření Zul'Gurubu nebo roguně na desátém levelu sólující Deadmines tu máme další šílenost. Tentokrát vzdáváme hold warlockovi s nickem Istandinfire hrajícímu za guildu Insanity na americkém serveru Thalnos.

 

V guildě koluje takový vtípek, prý jsem jeden z tanků, jelikož jsem několikrát aggroval Onyxii v třetí fázi. Říkají mi "Onyxia tank" a při lootu věcí pro castery mi říkají "jelikož jsi tank, tak to je pro tebe offspec vybavení".

 

Během karantény jsem se rozhodl z těchto srandiček udělat skutečnost. Proto jsem si dal za cíl odtankovat jeden ze Zul'Gurub raidů. Možná si budete myslet, že tankování za warlocka je šílenost, ale za určitých podmínek jsou lockové schopní tanci. Ve videu níže je moje vybavení, talenty, consumables a zabití všech bossů.

 

Tankování za warlocka je překvapivě funkční, ale na druhou stranu drahé. Povedlo se mi překonat i velmi dobře vybaveného Fury-Prot warriora a threat držel jako židovská víra. Problémy jsem měl akorát u Bloodlord Mandokir a Jin'do, jelikož jejich mechaniky threatu mne správně neregistrovaly jako tanka.

 

 

Čeho se dočkáme příště? Zkusili jste podobnou šílenost i s vaší guildou? Pochlubte se nám do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 08.05.2020 08:12

a víte co je zajímavé, že od té doby co vrátili classic wowko, se na normal wowku objevuji velice vzácně poslední dobou a mam problém štve mě že už asi neudělém ty body na ressist coruption pro pláště na altách ..není prostě čas classic mě učaroval

cerberos 08.05.2020 08:06

Budete se divit mě osobně se podařil podobný kousek s mým warlockem,stalo se to nechteně měl jsem na lockovi velký threat na Thekala nakonec jsme to utankovali stačí davat dotky drainlife a coil ) a samozřejmě healery okolo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet