WoW Legion - V Dalaranu se objevily portály

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW-Legion
Dalaran se stane v Legion hlavním městem a s tím nastala také otázka, zda budou dostupné portály, jako tomu bylo ve Wrath of the Lich King, nebo budou hráči odkázáni na své schopnosti cestování na mountech. V poslední aktualizaci alpha testování se portály objevily a zavedou obě frakce do hlavních měst a do míst, ve kterých se plnily nebo budou plnit úkoly.
popis obrazku popis obrazku
Horda získala portály do Orgrimmaru, Undercity, Thunder Bluffu, Silvermoonu a do Vale of Eternal Blossoms. Aliance se pomocí portálů dostane do Stormwindu, Ironforge, Darnassu, Exodaru a Vale of Eternal Blossoms. Dále jsou k dispozici také portály, které hráče teleportují do Caverns of Time, Shattrathu, Wyrmrest Temple, Dalaran Crateru a Karazhanu.

Naposledy upravil/a Bellatrix 04.02.2016 v 00:19:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 05.06.2023 02:28

They are made from wax and cocoa butter in the desired amount <a href=https://tadalafi.buzz>buy cialis uk</a> Lentils, beans, peas, chickpeas, nuts, crosstalk 00 56 22

grourse 28.05.2023 16:23

5 trifluoroacetic acid TFA before reverse phase extraction using OLIGO R3 resin Thermo Fisher Scientific <a href=https://propecia.mom>finasteride buy online</a> Finally, this calcium levulinate formulation is also believed to have good compatibility with calcium lactate, calcium chloride, and other material complexes which allows the formulation to also complex effectively with a diverse variety of foodstuffs and pharmaceutical dosage forms 3

HonkL 04.02.2016 00:42

Už vidím první dny datadisku.. Musíš vypnout všechny addony aby ses mohl lognout v Dala že tam bude až moc lidí.. Tohle bude stejný jak ve Wotlk roku 2009 v lednu..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet