WoW vs. Inovace a druhý díl Azeroth Choppers

//pic/news/newsmop1
Dnes vám přináším dvě „novinky,“ tou první je úvaha zaobírající se vývojem World of Warcraft, který se neobešel bez výraznějších změn a reakcí fanoušků.
Článek si můžete přečíst zde.
World of Warcraft prochází vývojem už od svého počátku. Každý patch něco opravil, něco upravil, ale pokaždé něco změnil, protože v tom spočívá jeho funkce. Zda-li k lepšímu či horšímu, nechť posoudí každý sám, nelze však popřít, že nějaký vývoj proběhl. Ovšem není inovace jako inovace, a každou musíme brát individuálně. Některé jsou menší, jiné větší, některé jsou významné jiné už méně, avšak jako celek změnily hru k nepoznání. Revoluce se však nekonala. Další zprávou v pořadí je, že vyšel už druhý díl webseriálu Azeroth Choppers. Takže pokud vás zajímá, jak pokračuje výroba motorek, není nic jednoduššího, než si pustit video níže.
Jestli vám unikl ten první, můžete to napravit zde.
EDIT: Pokud jste to ještě nezaznamenali, právě probíhá velikonoční event Noblegarden. Ale pozor letos končí už 28. dubna! Takže pokud ještě nemáte všechno splněno, hurá na něj. A jestli nevíte, co od něj můžete čekat, podívejte se na náš souhrnný článek.

Naposledy upravil/a Jerryky 28.04.2014 v 18:11:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet