WoWfan.cz – Servisní okénko #1

http://media.wowfan.cz/news/newsmop6
Jsem rád, že mohu začít sérii článků, ve které se podíváme trochu do zákulisí webu, ve kterém se budeme ptát vás, našich čtenářů, a v neposlední řadě se podíváme na novinky, které na webu jsou nebo se v budoucnu objeví. Cílem tohoto článku je seznámit vás, čtenáře, s tím, co se děje na webu a ptát se, co by se dalo zlepšit. V minulém týdnu jsme pomalu, ale jistě začali přesouvat weby na nový server. Důvodem je výkon, spolehlivost a dalších pár faktorů. Jako první byl přesunut Titanfan.cz, následovalo naše fórum a také Teamspeak Server. Hlavní web stále na své místo čeká, což přináší malou chybku. Jak jste si možná všimli, nefunguje záložka Nejnovější příspěvky na fóru. Tato věc bude opravena, jakmile bude WoWfan přesunut na nový server. V případě, že jste používali náš Teamspeak a nyní vám nejde, musíte si změnit IP adresu.
WoWfan.cz nebo 188.165.199.82:9987
Je pravdou, že po přesunu bylo s Teamspeakem pár problémů, ale nyní vše běží a nemělo by se již nic stát. Upřímně jsem překvapen, jak server funguje. Jako vždy je server nastaven pro 412 lidí, má mnoho volných místností k používání a pro guildy je možnost vytvoření vlastní místnosti. Tento krátký článek zakončím anketou. Tentokrát se vás chci zeptat, co vás na webu drží nejvíce a co vás sem táhne. V případě, že svou možnost v anketě nenaleznete, můžete kdykoliv napsat do komentářů. Budeme opravdu rádi za každý názor, který nám napíšete. Web přeci jen neděláme kvůli sobě, ale kvůli vám.


Naposledy upravil/a Astra 30.04.2013 v 21:03:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ewilez 29.04.2013 14:23

k té anketě: nostalgie

milanko 29.04.2013 13:37

hlavne poviedky pre nič iné web ani nekontrolujem ale ešte no lore postáv hrdinov frakcii to je tu super blbé je že priestor pre hocajaké patch info je tu ovela viac a je to nuda

Ellendway 29.04.2013 11:33

seager
Já bych chtěl hlasovat pro všecko
Hehe, to bohužel nejde. Vyber to, co tě nejvíce zajímá. V podstatě jde jen o nezávislý průzkum, abychom věděli něco více než teď.

seager 29.04.2013 11:31

Já bych chtěl hlasovat pro všecko

Darklifer 29.04.2013 08:32

Lore, zajímavosti a perličky a pak nakonec (pochopitelně) povídky který nejsou oficiálním lore (What would happen if, Píseň ohně ...)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet