Změna quest logu v Battle for Azeroth

  quest    battle for azeroth   

Když se hráči ptali Blizzardu, jestli hodlá zvýšit kapacitu Quest logu, odpovědí jim bylo, že 25 questů je přeci jen hodně a má vás to donutit questy dělat a ne skladovat. Problém ovšem nastává ve chvíli, když děláte najednou spoustu reputací s frakcemi, které zadávají hodně daily questů. Já měla svého času problémy s kapacitou quest logu během reputace s Argent Crusade (ti z vás, kdo je ještě dělají nebo si na to pamatují, ví, že jich minimálně 10 naberete a chcete většinou nabrat všechny najednou). Nadcházející změna sice tento specifický problém úplně neřeší, ale pomůže opravdu hodně.

 

Blizzard kapacitu 25 questů v quest logu hodlá ponechat, ale rozhodl se k podobnému kroku jako s quest itemy. Itemy, které seberete kvůli questu typu "posbírej tohle a přines mi to", už se nějakou dobu neukládají do batohu, aby vám ušetřily místo. Questy, které budou account wide, jako třeba pet battle questy, už se do tohoto limitu započítávat nebudou. Je to sice malá změna, ale přesně toto jsou questy, které jsem z quest logu vyhazovala jako první, když jsem potřebovala uvolnit místo.

Jak jste na tom s questy vy? Máte neustále plný quest log, nebo je zvládáte všechny plnit?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 29.03.2018 16:09

Je to dobre ze to riesia. Podla mna by bolo dobre keby to rozdelia napriklad :
Acount wide - daily - story

Esperanta 29.03.2018 17:15

Daily by fakt pomohly, pokud člověk dělá hodně repek naráz.

Enei 29.03.2018 12:11

Mohli to rozdělit na normalní questy a na reputační, zrovna teďkon dodělávám panda repky a hodilo by se to.

Esperanta 29.03.2018 13:01

Ani mi nemluv. Vždycky jsem měla úplně kompletně zatentovanej quest log. Hlavně když člověk nabral Argent Crusade questy třeba. Uvolnit místo tak minimálně pro dalších 10 questů...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet