Zmeny Epických Battlegroundov

  Hotfix    Battleground    PVP   
Blizzard zdroj

 

Pracujeme na hotfixoch Epických Battlegroundov. Tieto zmeny nie sú ešte v hre, ale budú pripravené vstúpiť do hry v priebehu pár dní.

 

Alterac Valley

  • Modifikujeme škálovanie v zóne tak, aby príšery boli obtiažnejšie pre ľudí s vyšším item levelom. Náš cieľ je vytvoriť dojem z hrania tak, ako na začiatku Tides of Vengeance.

 

Isle of Conquest

  • Životy ničitelných stien sa zvýšia o 30 %. Táto zmena má vyrovnať silu, ktorá prišla so zmenou Dokov v patchi 8.1.5.

 

Battle for Wintergrasp

  • Damage ability Flame Breath od katapultov bude znížená. Stále chceme, aby Flame Breath bol desivý a silný najmä proti iným hráčom, avšak teraz sú jeho čísla príliš vysoké.

 

Sledujeme pozorne Wintergrasp a je potešujúce vidieť, že win rate jak pri útoku, tak aj obrane je takmer vyrovnaný (menej ako 5 % majú výhodu obrancovia). Zmena katapultu može mať na to dopad, tak zatiaľ nebudeme robiť ďalšie zmeny, pokiaľ neuvidíme, čo spôsobí táto.

 

Máme v pláne ďalšie zmeny Epických Battlegroundov, vrátane nového UI, ktoré bude ukazovať progress Lokholara a Ivusa (Alterac Valley). Ten prinesieme v Rise of Azshara patchi.


Ďakujeme za feedback pri Epických Battlegroundoch. Veľmi si ho ceníme.

 

Čo hovoríte na zmeny? Myslíte si, že by sa zišlo viac zmien, alebo si myslíte, že sú vybalancované? Aký je váš oblúbený battleground? Napíšte nám do komentárov.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 12.04.2019 05:24

Změny už jsou. Alespoň v AV mě npc na věžích vidí i když jim jako roguna stojím za zády a mají do mě neskutečný dmg a oni jsou pomalu nesmrtelný. A to mám 415 IT lvl postavy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet