Zničí Cataclysm příběh Warcraftu?

V Cataclysm totiž budou hráči moci hrát i za postavy následujících kombinací povolání a ras:

Horda

Orc Mage, Undead Hunter, Tauren Paladin, Tauren Priest, Troll Druid, Blood Elf Warrior

Aliance

Human Hunter, Dwarf Mage, Dwarf Shaman, Night Elf Mage, Gnome Priest Fanoušci obvinili Blizzard z ničení příběhu, z toho, že dělají změny čistě jen proto, aby hráči znovu hráli za nové postavy, až je znudí ty původní nebo aby je donutili používat právě vyšlou funkci Race Change. Jak ale pracovník Bliizardu Wryxian vysvětluje níže, nové kombinace opravdu ZAPADAJÍ do příběhu.
Blizzard zdroj

"Ale znovu si myslím, že to, co opravdu nejvíc dráždí některé lidi, je to, že je tu tolik nových kombinací najednou. Jak už jsme jednou zmínili, tyto kombinace jsou založené na vývoji příběhu a na ničem jiném. Měli jsme tento vývoj v plánu již delší čas, takže si myslím, že hráče opravdu nejvíc štve to, že je to všechno najednou. Všechno je ale jasně napojené na nové možnosti ve hře v nadcházejícím datadisku. A jistě, je určitě zřejmé, že my opravdu chceme nějaké nové kombinace a bereme je jako velmi dobrou věc. Ale změny v herních mechanismech jsou velmi svázané s příběhem, což bude více vysvětleno v questech a dalších in-game textech nebo eventech. Jak bude společnost Nočních Elfů jednat s příslušníky své rasy, kteří budou využívat arcane magii a nebudou se zbaběle schovávat v Dire Maul? Lidé taky nemají rádi warlocky, ale i přesto jsme je tam nevložili jenom proto, že si někdo myslí, že nezapadají do historie. Stejně jako mágové Nočních Elfů, Lidští čarodějové opravdu existují a otevření možnosti hraní za ně byl, alespoň podle mého názoru, skvělý nápad a stejně tak mi připadají nové kombinace v Cataclysmu, stejně jako mágové Nočních Elfů. Já osobně mám svá lesklá krokodýlí očka zaměřená na trpasličí šamany... a to ne jen kvůli pochoutce... wink!"

Přeloženo z http://www.incgamers.com/

Naposledy upravil/a Wrent 25.04.2010 v 21:31:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 24.01.2012 12:02

Souhlasím. Civilizace Nelfů byla postavená na magii. Ale kvůli zkaženosti Studny Věčnosti se po Rozdělení elfové shodli, že líp jim bude bez magie a začala pro ně éra druidismu.Pokud to někdo nechápe, nechť si přečte Válku Prastarých

Crein 24.01.2012 10:32

vorlik
Hej fakt mě rozesmívaj ty lidi co tvrdí že Night elf mage zapadá do příběhu a že se to k nim upe hodí Nevíte co melete. Přečtěte si knížky a všechno kolem toho a pochopíte že Night elf mage je ten nějvětší omyl v historii Warcraftu a největší blbost jakou moh blizzard vůbec udělat
Přečti si knihy a pak něco mel, Highborne byly mágové, jak jinak by asi otevřeli studnu věčnosti? Highborne byly a jsou mágové.

Dealer 14.01.2011 19:11

mno...nejvíc mě vadí že je tauren priest.. Paladin chapu...nejsou to paladinove uctivajici SVETLO ale SLUNCE takze nevidim problem ale priest...mno nevim nevim takovej shadow priest taurev v shadow forme bude extrem

Futy 12.01.2011 20:52

Ano tak tohle je zrovna tezky a pochybuju ze by to nekdo udelal, ale podivejte se na to..... Lich King byl porazen a naras jen tak ze zeme vyleti Deathwing kterej znici pulku sveta...... To se mi zda jako dost nesmysl dat jako hlavniho hera davno zapadleho hrdinu co naras jen tak z nudy znicil pulku Azerothu.... Ten pribeh de z kopce... co bude v pristim datadisku planeta Argus ? dalsi zapadle svety ? strazci vesmiru ?

Gortak 12.01.2011 20:28

boze moj vsetci co sa stazujete ste na hlavu1. ked ste taky mudri spravte povolanie vy vytvorte talenty ability a poslite to blizzu 2.vsetko v lore krasne do seba zapada vysvetlenia najdete ingame a aj na wowwiki3. ked ste fakt az taky mudri tak vymyslite lory vy !

opruzenina 12.01.2011 20:04

Přiznejte že se všichni nejvíc těšíme na holy rogue...

Glady 08.10.2010 13:04

Dejv
fakt že víš hodně kolem lore když nechápeš důvody proč se Shen´dalar elfové vrátili do Darnassusu a taureni založili Sunwalkers..
Nejdřív si to přečti chlape a potom něco říkej ano ? Aspoň ze sebe nebudeš dělat takového blbce

DaveL 08.10.2010 08:13

Glady
QQ
fakt že víš hodně kolem lore když nechápeš důvody proč se Shen´dalar elfové vrátili do Darnassusu a taureni založili Sunwalkers..

Glady 08.10.2010 00:01

Co si budeme povídat, nevim jak se ten inteligent jmenoval co mi odpověděl na můj post jako první, ale budiž jen možná to že si rozumu asi moc nepobral do hrsti co ? Možná dkyž ti to řeknu takhle byla druhá světová válka pochcípalo kvůli tomu nesčetné množství lidí jenom kvůli několika blbcům + jeden hlaví trouba, potom skončila a byl klid sem tam někdo vystrčil růžky, ale dejme tomu byl klid a teď jestli jsi to pochopil ... chtěl by si znovu světovou válku ? To je to samé co s elfama, taky řekli že magie je zlo po tom všem co provedla a najednou jééé šup poďte knám dyť vy se nám teď hodíte protože tarenům se rozsvítila jedna z krava a tak hází divine storm jeden za druhym ... Jestli něco dokázal něco blizzard domrvit totálně tak je to lore. ( sem opravdu zvědavej s čím příjdou v příštím datadisku ) ... já chci původního hlavouna wowka ( classic wow ) a ne tohodle troubo co tam je od BCčka !!!

Toren 27.09.2010 22:22

Javorovej
existence: Programátor ho tak udělal....tečkaDD
dobré odůvodnění

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet