Arthas - Zrod Krále Lichů: Vydáno! + soutěž

/pic/uploaded/arthas

Vydání knihy!



Nakladatelství Fantom Print nás všechny moc potěšilo, tím že se jim opravdu podařilo vydat knihu Arthas - Zrod Krále Lichů od Christie Golden hned na začátku září! Stalo se tak již včera a pravděpodobně jen díky chybě v komunikaci s nakladatelstvím jsem Vás o tom okamžitě neinformoval. Vy všichni samozřejmě máte možnost si knihu okamžitě koupit v obchodě Fantasya.cz, který je s nakladatelstvím sdružený. Doufejme, že se již brzy dočkáme další knihy z Warcraft serie!

Koupit Arthas - Zrod Krále Lichů


Arthas - Zrod Krále Lichů eho zlo se stalo legendou. Pán nemrtvé Pohromy a nepřítel všech svobodných národů Azerothu, vyzbrojen runovým mečem nazývaným Frostmourne – Mrazivý smutek. Král lichů je bytost s nepředstavitelnou mocí plná zášti a zloby, jaké není nikde rovno. Jeho duši, chladnou jako kus ledu, zcela pohltila touha zničit všechen život na...

Ale nebylo tomu vždy tak. Dlouho předtím, než se jeho duše spojila s duší orkského šamana Ner´zhula, býval král lichů Arthasem Menethilem, princem a nástupcem trůnu Lordaeronu a oddaným paladinem řádu Stříbrné ruky.

Když začala všechno, co kdy miloval, ohrožovat šířící se morová nákaza měnící lidi na nemrtvé, vydal se Arthas na výpravu s cílem získat meč tak mocný, že měl sám o sobě zachránit celou jeho rodnou zem. Předmět, který hledal, si však nakonec od svého nového pána vyžádal krutou daň a započal jeho hluboký pád končící až v naprostém zatracení. Zavedl Arthase věčně zmrzlými pustinami na severu až k Ledovému trůnu, kde ho čekala nejtemnější část jeho osudu.

Autor: Christie Golden
Překlad: Jan Netolička
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 110x170 mm
Cena: 224Kč
Nakladatelství: Fantom Print
Koupit: Fantasya.cz

Ukázka z knihy

Vyhlášení soutěže



Nesmíme samozřejmě zapomínat, že na webu také probíhala soutěž, kterou se mi podařilo skvěle načasovat - skončila totiž právě včera. Dnes jsem tedy z došlých odpovědí (asi 40) vybral ty správné (16) a vylosoval tři výherce (pomocí PHP funkce Rand() ). Těm se ještě dnes ozvu, doručení výhry závisí na rychlosti Fantom Printu, tj. na tom, jak rychle dorazí knihy ke mně domů. Doufejme, že to všechno proběhne bez jakýchkoli problémů. Více na emailu... A kdo to tedy vlastně vyhrál?
  • Elladan
  • mixRemix
  • Ozymandias
Ostatní jsou určitě zklamaní, ale i tak vás určitě zajímají správné odpovědi. Otázky byly těžké, nechtěl jsem, aby na ně mohl každý odpovědět během pěti minut. Z došlých odpovědí ale vím, že se na ně odpovědět dalo. Zde je máte:
  1. Jaká byla první slova člověka, jehož jméno znamená v trpasličím jazyce "Důvěra", po jeho prvním setkání s orky?
    "Odejděte z tohoto místa. Odejděte nebo zahynete!" Uznával jsem samozřejmě i jen první větu, případně kompletní citaci z knihy Poslední Strážce. Šlo totiž samozřejmě o první slova Khadgara, které vyslovil při boji s orky, což bylo také jeho první setkání s nimi. Nikdo mě nepřesvědčí o tom, že vize = setkání.
  2. U jakého textu na webu je obrázek, na kterém můžete nalézt diskokouli a okolo ní diskotéku?
    Jde o novinku Nový Hosting, případně o Nový hosting na vlasním serveru, kde byl použit stejný obrázek. Nešlo ani o Wyrmrest Accord ani o Shatterspear Village, jak mnozí tipovali. Nic proti, ale to prostě není diskokoule a okolo ní diskotéka...
  3. Kdo se staral o střih Cinematic videí u The Burning Crusade a Wrath of the Lich King?
    Matthew Mead - asi nejjednodušší otázka, stačilo zadat jeden chytrý dotaz do google, i když já jsem inspiraci pro tuto otázku našel v Game manualu pro Wrath of the Lich King.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 04.09.2010 18:05

Restract
To sotva, to by to musel napsat Knaak. Christie je o proti němu amatér.
Ale stále píše skvěle. Mám rád její knihy. Pan Netolička tomu umí dát své kouzlo.

Restract 04.09.2010 18:04

Bartyx
Gratuluji všem výhercům. Užijte si čtení, zatím to vypadá, že to bude jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) Warcraft kniha.
To sotva, to by to musel napsat Knaak. Christie je o proti němu amatér.

Neraisen 04.09.2010 15:51

Škoda, vše jsem měl správně... ten Mead byl jednoduchej, stačilo najít credits k TBC cinematic na oficiálním webu WoW CG!!

Bartyx 04.09.2010 14:06

Gratuluji všem výhercům. Užijte si čtení, zatím to vypadá, že to bude jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) Warcraft kniha.

Wrent 04.09.2010 13:18

Sajn
Gz A jak vlastně zněl ten chytrý dotaz?
burning crusade cinematic editor, 5. odkaz

Ozymandias 04.09.2010 12:38

Sajn
Já to našel ve WotLK credits
Já taky

Sajn 04.09.2010 11:57

mixRemix
Ten chytrý dotaz - bolo viacero možností .. momentálne neviem, aké slovo som dal a net blbne, takže to ani nezistím, ale stačí napr. tbc cinematic designer a tam je jeden odkaz na stránku allgame.com a tam je to krásne rozpísané..
Já to našel ve WotLK credits

mixRemix 04.09.2010 11:50

Ten chytrý dotaz - bolo viacero možností .. momentálne neviem, aké slovo som dal a net blbne, takže to ani nezistím, ale stačí napr. tbc cinematic designer a tam je jeden odkaz na stránku allgame.com a tam je to krásne rozpísané..

Sajn 04.09.2010 11:16

Gz A jak vlastně zněl ten chytrý dotaz?

Nesqvik 03.09.2010 20:45

Heh.. tak aspon sem mel vsechny otazky dobre Gratuluji vitezum :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet