Shatterspear Village

hatterspear Village (neboli vesnice tančících trollů) je malá vesnice obývaná trolly kmene Shatterspear kmenu. Shatterspear trollové jsou přátelští k Hordě a neutrální k Alianci.

Vesnici si můžete prohlédnout z hippogrypha při letu do, nebo z Nighthaven v Moonglade. Najdete ji v horách u souběhu hranic Darkshore, Moonglade, Felwoodu a Winterspringu. Toto místo se řadí do kategorie “nepřístupných“ míst a geograficky se řadí k Darkshore.

Je zde spousta budov, ozdob a tančících i netančících trollů. Tato vesnice pořád slaví, slaví a slaví. Prostě to tam žije. Je zde mnoho obyčejných trollů, ale jsou tam i důležitější postavy ( Una Ji'ro, Jory Zaga, Krah'ranik a Voriya). Můžete zde také vidět taurení hlavu přivázanou nad tanečním parketem místo diskokoule.

Kromě spousty budov se zde nachází i jedna jeskyně. Panorama vesnice dokresluje vodopád, který následně tvoří říčku. Tato říčka nás dovede až k velkému modrošedému jezeru, kde trollové rybaří. Vesnice plná tanečníků je rozdělena řekou na dvě části a spojuje ji jen malý most.

Něco málo o The Shatterspear tribe:

Kmen Shatterspear se odštěpil z Gurubashi Empire ihned po porážce Hakkara the Soulflayera. Většina trollích kmenů se usadila v neprostupných džunglích Stranglethorn Vale, ale bylo jich tolik, že brzy začali bojovat o svá teritoria mezi sebou. Kmen Shatterspear nechtěl nadále bojovat, a proto se usadil na severovýchodním okraji Darkshore, daleko od Stranglethornu.

Tento kmen je velice samotářský a nezajímá se o nic jiného, než o svou vesnici. Je ale podivné, že si místo k životu poblíž svých odvěkých nepřátel – Nočních elfů. Existují spekulace, že trollové z tohoto kmene jsou prvními trollími druidy na Azerothu.

Další obrázky:







Zpět na seznam zajímavostí


Naposledy upravil/a Serwak 29.03.2010 v 16:16:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

NULL 17.01.2010 19:51

ja sem tam byl taky stejne jako tenhle shaman protze mam shamana a jeste za piesta za kteryho jsem tu posledni cast dal z levitaci

11.01.2010 20:03

ja to hram na servery mysteria fun a nemusim nic preliezst ale par krat som to skusil a je to zabava

Wrent 10.12.2009 21:13

Ty dnešní lidi.. v tanarise si kupte potky na slow fall nebo padák z eng, já to dal v pohodě s druidem.

Snake Plisken 02.12.2009 15:39

daj se zabijet ? jakej maj lvl

Snake Plisken 05.11.2009 21:02

no to si taky teda myslim ja tam za Paladina dosel Ok jedine zkus padak koupit nekde jinak fakt nwm a o zadnem tunelu nwm ale stejnak tam neni nic moc k videni

Snake Plisken 30.10.2009 08:59

melo by se tam dat dostat jeste podvodnim tunelem...prej co sem slysel...ale nevim kde ho hledat ...

Dexodar 07.10.2009 20:47

Po shlednutí videa sem došel k závěru ,že ten velkej pád za DK nepřežiju Nevíte někdo jinou cestu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet