Blizzard Music Store

http://forum.wowfan.cz/obrazky/Javorovej/bms
Máte rádi soundtracky her z dílny Blizzardu? Potom možná uvítáte novinku, kterou si pro nás Blizzard připravil. Na jejich nové stránce najdete několik hudebních alb k jednotlivým hrám jako je Diablo, Starcraft, Warcraft a World of Warcraft - Blizzard Music Store. Zde možná končí veškeré nadšení, protože celá tato stránka má vadu na kráse. Ne, není chyba v přehrávání soundtracků a ani nemusíte u toho zpívat karaoke. Chybka je v tom, že veškeré stažení je zpoplatněno. Jak víme, slovo "poplatky" k Blizzardu patří stejně jako jeho "Soon". Malou náplastí je fakt, že si všechny soundtracky můžete alespoň poslechnout v 30 vteřinové ukázce. Určitou velkou výhodou však je, že stahovat můžete nejen celá alba za 8,99 € ale i jednotlivé soundtracky (0.99€), pokud se vám celé album nezalíbí. Díky tomu se na fóru hráčská základna rozdělila na tři tábory. První, kterým poplatky nevadí (či mají zazobané rodiče či zaměstnavatele) a vesele už sosají všechna naservírovaná alba. Druzí, kteří úplně nechápou počin Blizzu. Proč mají platit za něco, co už je ve hře, za kterou už jednou pevně zaplatili a měsíčně posílají další prachy. No a těm třetím je to úplně šumák. Jedno se musí ale nechat. Soundtracky jsou parádní a všem známé. Já sám mám ve WoWku macro se scriptem, kdy si přehraju soundtrack z Grizzly Hills a místo pochmurného songu Duskwoodu mi hraje optimističtější houslové sólo. U každého alba je i několik dodatků a sem tam pláclé foto.
Co vy - do jakého hráčského tábora patříte?


Naposledy upravil/a Wrent 12.09.2011 v 23:03:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 13.09.2011 21:41

Suriencz
text
Stále čekám na ty články, které jsou vykradeny z MMO-Champion.

Suriencz 13.09.2011 21:34

A všechny ty staré články, které se zde nacházejí...

Jerryky 13.09.2011 21:31

Suriencz
...
Myslíš dvě menu a uprostřed info stránka? To má každej druhej, ale už je to trochu out... Já bych rád udělal změny, ale nejde vše tak lehce, jak by mohlo a musí se brát ohled i na jiné aspekty než mé uspokojení.

Suriencz 13.09.2011 21:28

Jen jsem měl takový pocit, že za legitimního pokračovatele Beliara mám brát vás, ty které si sám vybral/vybrali ti, které on vybral.Nicméně stále navazujete na jeho práci a kostra webu vznikla za něj, ne za vás (nic proti vám).

Jerryky 13.09.2011 21:26

Suriencz
To snad ani nemyslíš vážně...
Ano, myslím to vážně. Od té doby, co jsme se oddělili, tak je toto záležitost Wrenta a ostatních. Pokud se ti to nelíbí, hm, tak to máš blbé.

Suriencz 13.09.2011 21:16

Jerryky
Promiň, ale tento web nemá s Beliarem nic společného. Jeho web je stále pod herním webem, takže nás tu prosím tě neurážej, protože pokud urážíš člena redakce, je to jako by jsi urážel i ostatní.
To snad ani nemyslíš vážně...

Jimeii 13.09.2011 21:09

Trolololo... QQčkaři asi nikdy neslyšeli pojem Itunes placení za Písničky je uplne normální,Jen lidi co Maj PirátskouZátoku jako Homepage na Internet Exploeru se to težko vysvětluje

Ellendway 13.09.2011 21:09

BlackFans
Musim sa len pousmiat nad tym co pises... zrejme to cloveku ako tebe nedojde ze ne kazdy ma pozitivny nazor... to uz je ale tvoj problem jaksik.
Ano, já beru to, že někdo má negativní názor na danou věc, ale ty máš negativní názor na úplně vše

BlackFans 13.09.2011 21:08

Ellendway
Ano, já se přiznávám Jsem svině, jsem nevychovaný, nadávám a nemám tě a některé lidi rád. Ale prvně se podívej na to, kolik srozumitelných, neurážejících komentářů jsi napsat ty a Suriencz? Z většiny posledních komentářů jde vidět podlost, závist a zlost na něco, co není vůbec podstatné. Jste to právě vy dva co neustále rozpoutávají podobný flame.
Musim sa len pousmiat nad tym co pises... zrejme to cloveku ako tebe nedojde ze ne kazdy ma pozitivny nazor... to uz je ale tvoj problem jaksik.

Jerryky 13.09.2011 21:06

Suriencz
wall of text
Promiň, ale tento web nemá s Beliarem nic společného. Jeho web je stále pod herním webem, takže nás tu prosím tě neurážej, protože pokud urážíš člena redakce, je to jako by jsi urážel i ostatní.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet