Blizzard Music Store

http://forum.wowfan.cz/obrazky/Javorovej/bms
Máte rádi soundtracky her z dílny Blizzardu? Potom možná uvítáte novinku, kterou si pro nás Blizzard připravil. Na jejich nové stránce najdete několik hudebních alb k jednotlivým hrám jako je Diablo, Starcraft, Warcraft a World of Warcraft - Blizzard Music Store. Zde možná končí veškeré nadšení, protože celá tato stránka má vadu na kráse. Ne, není chyba v přehrávání soundtracků a ani nemusíte u toho zpívat karaoke. Chybka je v tom, že veškeré stažení je zpoplatněno. Jak víme, slovo "poplatky" k Blizzardu patří stejně jako jeho "Soon". Malou náplastí je fakt, že si všechny soundtracky můžete alespoň poslechnout v 30 vteřinové ukázce. Určitou velkou výhodou však je, že stahovat můžete nejen celá alba za 8,99 € ale i jednotlivé soundtracky (0.99€), pokud se vám celé album nezalíbí. Díky tomu se na fóru hráčská základna rozdělila na tři tábory. První, kterým poplatky nevadí (či mají zazobané rodiče či zaměstnavatele) a vesele už sosají všechna naservírovaná alba. Druzí, kteří úplně nechápou počin Blizzu. Proč mají platit za něco, co už je ve hře, za kterou už jednou pevně zaplatili a měsíčně posílají další prachy. No a těm třetím je to úplně šumák. Jedno se musí ale nechat. Soundtracky jsou parádní a všem známé. Já sám mám ve WoWku macro se scriptem, kdy si přehraju soundtrack z Grizzly Hills a místo pochmurného songu Duskwoodu mi hraje optimističtější houslové sólo. U každého alba je i několik dodatků a sem tam pláclé foto.
Co vy - do jakého hráčského tábora patříte?


Naposledy upravil/a Wrent 12.09.2011 v 23:03:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 13.09.2011 16:39

Osvěta ohledně autorského práva je u nás ještě pořád hodně slabá. Když chci něčím ocenit autory hudby, tak stažením CD zdarma to opravdu nebude. To že Blizzard zpřístupňuje soundtracky elektronicky už i legální cestou je jedině pozitivní.

riven 13.09.2011 16:37

ono je pravda ze blizz voci sebe par ludi popudil ved naco platit za nieco co uz mam na harddisku v mpq subore a zaco som si realne zaplatil ked som kupil cd key alebo disk?? Keby chceli spravit komunite radost mali dat k platenemu acc soundtrack zdarma.Ak si neplatis acc tak za hudbu zaplat.V takomto pripade by im kazdy tlieskal.

Ellendway 13.09.2011 16:28

kcolraw
No to si blizz už ale vážně dělá pr*el .. Dělají jako kdyby neměli ani na chleba.. Za tohle teda u mě blizz hodně klesnul..
Za co klesl? Za prodej soundtracků? Počkat... pokud dobře vím, tak soundtrack se běžně prodává na CDčkách i virtuálně. Na iTunes najdeš snad ke každému filmu soundtrack. Takže nevím o co ti jde.

kcolraw 13.09.2011 16:22

No to si blizz už ale vážně dělá pr*el .. Dělají jako kdyby neměli ani na chleba.. Za tohle teda u mě blizz hodně klesnul..

Ellendway 13.09.2011 16:14

riven
at zije demokrace
Proti diskuzi nic nemám, ale jak jde vidět, tak lidi jako Suriencz si nedají pokoj.

riven 13.09.2011 16:02

Ellendway
Další komentáře, které budou narážet na Blizzard ve špatném světle (prodej něčeho a tamhle toho) budou oceněny warnem nebo banem... Už mám dost tři lidí co neustále brečí.
at zije demokrace

Ellendway 13.09.2011 15:57

Další komentáře, které budou narážet na Blizzard ve špatném světle (prodej něčeho a tamhle toho) budou oceněny warnem nebo banem... Už mám dost tři lidí co neustále brečí.

Tricky 13.09.2011 15:50

Lidi probuďte se proboha vždyť to je úplně normální prodávat soundtrack ke hře. Já naopak chválím Blizz za to že to prodává ve WAV formátu a doufám ze se výběr zvětší a jejich další Blizzcon CD už nebudu muset hledat na torrentech. Jinak mě trochu mrzí že nikdy nevydali pořádné OST k W3:FT.

Divinespite 13.09.2011 15:35

tak já se řadím do druhé až třetí skupiny .... a naplnou sohlasím s lidma co si myslí když už si hru koupili vráží do toho prachy tak proč za to zase platit....molhi to dát free a možná by si i získali někoho zpátky

Nibenwen 13.09.2011 15:14

Suriencz
Pro Nibewena...Opravdu není žádný rozdíl mezi muzikou od blizzu koupenou a muziku načerno staženou.Hudba Stormwindu je pořád hudba Stormwindu bez ohledu na zdroj.
Pre niekoho to rozdiel je. Pre mňa je tiež rozdiel, či si hru stiahnem alebo kúpim.A len tak mimochodom, nie som ten Nibenwen, ale tá.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet