Blizzard na Gamescomu

//pic/gamescom2010/gc
Před pár dny proběhl v německém Kolíně jeden z nejvýznamnějších obchodních veletrhů zábavního průmyslu - Gamescom. To by tomu bylo, aby nám tam pánové z Blizzardu chyběli. A co tam tedy bylo, mimo jiné, k vidění?
  • Starcraft II showmatche.
  • Live Icecrown Citadel raid.
  • Volně přístupná testovací verze Diabla III a World of Warcraft: Cataclysm.
  • Kvízy.
  • Soutěž v levelování Goblinů.
  • Interview s vývojáři.
Rád bych se dnes pozastavil nad poslední zmiňovanou odrážkou. Tom "Kalgan" Chilton a Greg "Ghostcrawler" Street se během několika rozhovorů rozpovídali o zajímavých detailech blížícího se datadisku Cataclysm. Krátké shrnutí toho, co prozradili (i neprozradili) si určitě nesmíte nechat ujít.
>>Přejít na shrnutí rozhovorů<<
Ukázka:
  • V Cataclysmu měl být původně uveden naprosto nový kontinent, ale tento nápad byl později vyměněn za přepracování starých kontinentů.
  • Vedle tuctu jiných bossů vytváří Blizzard jednoho obzvlášť výjimečného, který by měl být „soul crushing“. Velice pravděpodobně se jedná o Sinestru, která má být finálním bossem prvního tieru v Cataclysmu (ve WotLK to byl Kel’Thuzad).
  • Systém na škálování levelů hráčů směrem dolu bude možná časem do hry zabudován. I když to nebude hned s příchodem datadisku, jedná se o něco, nad čím Blizzard už nějakou dobu přemýšlí. Hráči s vyšším levelem se tak budou moci ,,ponížit“, aby třeba mohli hrát se svými kamarády, kteří stále své postavy levelují.


Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 21:09:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 26.08.2010 16:57

Sungo84
ja si myslim ze blizz sa nemusi bat a byt ohrozeny neakou inou MMORPG a ak tak zas len na chvilu ako to bolo aj predtym..vid Aion..connan..warhammer..LODR online..atd..
No, akorát podle mě Star Wars jim můžou něco sebrat - určitě skalní SW fanoušky a celkově lidi, co maj radši SF než fantasy, protože to pravděpodobně bude první pořádný SF MMORPG

Sungo84 26.08.2010 16:54

vyvoj Tera sledujem,ale velmi ma znepokojuje a odradza grafika..teda modely postav korejske prostredie..nepaci sa mi to,neznasam postavicky typu tamagoshi..a servre bude mat nastarosti spolocnost ktora nema moc dobru minulost vramci supportu cize Teru zatial zabalujem..prichodom noviniek vramci Cata ktore sledujem na mmo champ..su uzasne..viac a viac sa tesim cele to prekopu zvysia obtiaznost..ja si myslim ze blizz sa nemusi bat a byt ohrozeny neakou inou MMORPG a ak tak zas len na chvilu ako to bolo aj predtym..vid Aion..connan..warhammer..LODR online..atd..

icekiss 26.08.2010 02:11

me prijde ze blizzard stale lidem ´´vnucuje´´ to co on chce...nejenom ze je ´´nuti´´ do dungu za new itemama, ale ono je to pro jistotu ani do hera nepusti bez normalu...

Wrent 25.08.2010 21:41

DeadUndead
Podle mě to vydají na ten listopad, protože kdyby to vydali 2011 začátek, tak by tu byli 2 nová MMORPG, které rozhodně nebudou bez počátečního návalu hráčů (TERA a SW: TOR). Tam by to měl cata podle mě moc těžké, takže to vydají před vydáním těchto her, aby si hráči WoW koupili datadisk a hráli ho a neměli důvod, aby zkoušeli něco jiného
Ale zas pokud to nestihnou dodělat, tak to nestihnou. A to by podle mě nebyla dobrá reklama vypustit to se spoustou bugů.

DeadUndead 25.08.2010 16:03

Podle mě to vydají na ten listopad, protože kdyby to vydali 2011 začátek, tak by tu byli 2 nová MMORPG, které rozhodně nebudou bez počátečního návalu hráčů (TERA a SW: TOR). Tam by to měl cata podle mě moc těžké, takže to vydají před vydáním těchto her, aby si hráči WoW koupili datadisk a hráli ho a neměli důvod, aby zkoušeli něco jiného

Sungo84 24.08.2010 16:27

Radsej nech Blizz oznamy kedy to vyleze,vo vela guildach zacina panika kickovanie altov zakladanie alt guild skrz guild levelingu..Myslim si ale ze Blizz sa na tom len zabava,podla mna to ale tento rok nebude vonku nechaju si to na jar 2011 pripadne vianoce 2010 to je len moja domienka.Co si myslite?,mozno ma niekto overene info,Priklanam doveru ludom co boli na spomenutom gamescome ).dik

Wrent 24.08.2010 13:04

Radiaw
Nemůžete ty obrázky nahrávat prosím normálně na web na nějakou stránku? Tyhle debilní flashe, které se poslední dobou všude objevují jsou akorát pomalé a načítají v jeden čas jen jeden obrázek .... Dík za článek.
Flash to není, je to čistě javascript, který mimochodem narozdíl od klasické HTML galerie NAČÍTÁ předem i pár ostatních obrázků.

Radiaw 24.08.2010 12:16

Jerryky: Ok v pohodě

Dejwo 24.08.2010 11:31

jj je to česká vlajka

Ramsey 24.08.2010 10:17

Jinak jedna fotka je uzasna...Vyfoceni parani u hrani goblinu a mezi LCDckama napis KEINE KAMERA !

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet