BlizzCon 2017 Virtual Ticket

  BlizzCon2017    Virtual Ticket   
Blizzard zdroj

BlizzCon® 2017 bude probíhat 3. - 4. listopadu v kalifornském Anaheimu a pokud nemáte možnost se tam podívat osobně, můžete si pořídit BlizzCon 2017 Virtual Ticket, který je již k zakoupení skrze Blizzard Shop

 

Virtual Ticket se tak stane vaší online bránou na BlizzCon, ať už jste kdekoliv. A tento rok jsme pro vás lístek vylepšili, abyste si z celkového zážitku odnesli více než předtím! Virtual Ticket letos umožní přístup ke všem pódiím na BlizzConu 2017 – a navíc k různým novinkám ve hře, diskuzím vývojářů, soutěžím komunity a také k akcím komunitních tvůrců, dabérů a mnoha dalších. Náš nový BlizzCon All Access kanál vás provede celou událostí.

 

Letos navíc začneme naši párty o trochu dříve se sérií týdenních pre-BlizzCon videí, ve kterých se podíváme do zákulisí Blizzardu a naší talentované komunity. První z nich už je venku a vy se na něj můžete podívat na BlizzCon Watch stránce.

 

Pojďte se společně s námi podívat na nový BlizzCon 2017 Pre-show Global Event, kterým vás provedou hosté z BlizzCon All Access kanálu: Michele Morrow, Alex Albrecht a Malik Forté.

 

Co získáte zakoupením BlizzCon® 2017 Virtual Ticketu

BlizzCon 2017 Virtual Ticket vám nabídne živé vysílání z herní akce Blizzard Entertainment, a to v HD kvalitě. S více jak 60 hodinami progammingu budete mít šanci vybrat si z mnoha kanálů anebo se na celý program podívat zpětně až jeden měsíc po konci akce.

S BlizzCon Virtual Ticketem získáte přístup k:

  • Akce vývojářů a komunity: Sledujte nejžhavější novinky ohledně vaší oblíbené hry z pohodlí vašeho domova, zjistěte, jak to vypadá z pohledu vývojářů a sledujte své oblíbené tvůrce napříč našemi čtyřmi pódii!

  • Kostýmové a talentové soutěže: Podívejte se na talentovanost naší komunity na BlizzCon Costume Contestu a Talent Contestu během páteční noci.

  • Závěrečná ceremonie: Během sobotní noci společně oslavíme plné dva dny herní komunity Blizzardu.

  • Exkluzivní rozhovory: Ponořte se hlouběji do našeho herního universa skrze rozhovory s Blizzard vývojáři na BlizzCon All Access kanálu. 

  • Ze zákulisí a z pódia: BlizzCon All Access kanál vám také dá náhled na to, co se děje v zákulisí, a to z pohodlí vašeho domova.

  • Pre-show video série: Započali jsme začátek série naších týdenních videí, které budou zahrnovat Inside the Blizzard Vault, Casual Cosplay a Artist's Journey, které můžete sledovat na Blizzard Watch stránce. Podívejte se na některé z nich zdarma anebo odemkněte všechny koupí Virtual Ticketu.

  • In-Game odměny: Jako každý rok i letos získáte odměny do her World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, StarCraft® II, Diablo® III a Heroes of the Storm®.

Hrdinové Azerothu mohou ukázat BlizzCon ducha ve World of Warcraft se item #151618 mountem (for the Alliance!) a item #151617 mountem (for the Horde!), kteří jsou již dneškem k dostání.

  • Vylepšená esport podívaná: Turnaje v esportech byly vždy zdarma ke shlédnutí, ale tento rok je budou moci držitelé Virtual Ticketu sledovat bez reklam na BlizzCon.com a BlizzCon mobilní aplikaci. Během různých přestávek uvidí držitelé lístku různorodý Blizzard obsah.

  • Sleva na Goody Bag: Získejte slevu 10$ na BlizzCon Goody Bag. Podívejte se na všechny detaily ohledně Goody Bagu.

 

BlizzCon Virtual Ticket je možno zakoupit přes Blizzard Shop, a to v Americe, Evropě, Rusku, Austrálii, Novém Zélandu, Taiwanu, Korei a Jihovýchodní Asii (ceny se mohou lišit). Stream bude v HD kvalitě (720p) a pouze v anglickém jazyce. Pokud chcete show sledovat a získat in-game odměny, ujistěte se, že máte Blizzard účet.

 

Goody Bag je zpět!

BlizzCon Goody Bag je plný různých sběratelských předmětů. Pro více informací se podívejte do článku s celkovým shrnutím, kde Goody Bag zakoupit, jak je to s dopravou, cenami a hlavně, co vše v něm dostanete.

 

Budete si kupovat Virtual Ticket? Nebo máte to štěstí se BlizzConu zúčastnit osobně?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 16.09.2017 12:22

Mounty už mám. Aliance mount je parádní.Horďanský je prostě...no horďanský.Bída.

kritik 17.09.2017 05:02

No ono i tehda ta aliancni motorka byla hezci, ale protoze hlasovalo vic hordaku aby meli tu svoji zadarmo tak to za zadnyho scenare nemohlo dopadnout jinak, kdyz dat hlasovani o necem tak o necem neutralnim, ale udelat hlasovani frakce proti frakci aby jedna dostala neco zadarmo to byla opravdu totalni stupidita, ktera muze napadnout asi jenom blizzard :-)

Akari 17.09.2017 05:39

Stačilo udělat normální balón a ne ten dotrhaný pytel který máme teď

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet