Odhalen obsah BlizzCon Goody Bag

  BlizzCon 2017   

Každý fanoušek, který osobně navštíví BlizzCon, má možnost zakoupit takzvaný Goody Bag, který je plný různých sběratelských předmětů. A nově v roce 2017 si jej může koupit kdokoliv, nezávisle na tom, zda je v Anaheimu či nikoliv. A navíc držitelé virtuálního lístku k němu dostanou 10$ slevu.

 

Blizzard zdroj

BlizzCon Virtual Ticket je váše brána z pohodlí vašeho domova přímo do dění conu v americkém Anaheimu. A k němu si ještě můžete přidat BlizzCon 2017 Goody Bag, který je plný Blizzard sběratelských předmětů.

 

Počínaje dneškem si můžete předobjednat BlizzCon Goody Bag (do vyprodání zásob) skrze Blizzard Gear Store a nechat si jej poslat až k vám domů. Kupte si svůj a oslavte BlizzCon ve velkém stylu.

 

Limitovaný počet Goody Bagů je nyní možno objednat v předprodeji za 45 dolarů (plus daně, doprava a různé další poplatky). Tento rok nepotřebujete Virtual Ticket, abyste si jej mohli objednat. Naopak jako bonus získáte díky zakoupenímu Virtual Ticketu slevu, za kterou budete moci Goody Bag pořídit za snížených 35 dollarů. Stačí se jen přihlásit do Gear Store se svým Blizzard účtem, se kterým jste zakoupili svůj Virtual Ticket. Zásoby jsou omezené, tak objednávejte, dokud je čas!

 

Goody Bag

Tento rok Goody Bag za 45 $ (35 $ pro držitele Virtual Ticketu) obsahuje:

  • Elegantní BlizzCon batoh s BlizzCon zdobením

  • Prostor na přední straně batohu má na sobě 6 odznáčků — 1 World of Warcraft®, StarCraft® II, Diablo® III, Hearthstone®, Heroes of the Storm® a Overwatch®

  • 1 Blizzard sběratelský připínací odznáček ze Series 4

  • 1 Cute But Deadly® Blind vinylovou figurku ze Series 3 (Overwatch Edition)

  • 1 Overwatch Backpack figurku Mercy v Eidgenossen skinu (BlizzCon excluzivita)

Epic Upgrade

Tento rok poprvé nabízíme možnost váš Goody Bag upgradovat na epickou kvalitu za 25$ navíc! Epic Upgrade Goody Bag za 70$ (60$ pro držitěle Virtual Ticketu) obsahuje vše, co standardní Goody Bag, a ještě k tomu:

  • 1 Badge Booster Pack, obsahující 3 blind odznáčky

  • 1 dodatečný Blizzard sběratelský připínací odznáček ze Series 4

  • 1 dodatečnou blind Cute But Deadly vinylovou figurku ze Series 3 (Overwatch Edition)

  • 1 Overwatch Backpack blind figurku

  • 1 BlizzDon 2017 odznáček, dostupný pouze z Epic Upgrade nebo za zakoupení věcí za více než 150$ během BlizzCon merch sale (brzy!)

Jak si předobjednat Goody Bag

Jakmile se zalogujete na Gear Store, navštivte Goody Bag stránku a započněte celý proces.

 

Goody Bag bude odeslán priority shippingem na začátku listopadu. Veškeré objednávky budou odeslány ze Spojených států a ne všechny země se budou moci zůčastnit prodeje (do České republiky je zboží zasíláno za 8.66$) a cena dopravy se může lišit. Pro více informací ohledně zasílání zboží do vaší země navštivte Blizzard Gear Store Shipping stránku.

 

Pokud se BlizzConu účastníte osobně, Goody Bag získáte hned na začátku vaší návštěvy jako poděkování za zakoupení lístku. Pokud však chcete zakoupit ještě jeden za slevu 10$, stačí využít Virtual Ticket kód, který byl zaslán všem, kteří si zakoupili lístek.

 

Youtube kanál TradeChat dostal standard Goody Bag dopředu, a tak bylo natočeno video a nafocena spousta fotek.

 

 

 

Budete si Goody Bag kupovat?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 15.09.2017 21:14

I... need.... that.... Mercy.

kastroll 15.09.2017 07:23

Chápu, že lidi jsou různý..ale tohle si přece žádnej chlap nemůže koupit ..jinak mi bukvy nevadí

Lockdaar 15.09.2017 14:07

Když nějaký fanda sbírá věci okolo Warcraftu a zakoupí si tenhle Goodie Bag do sbírky, tak to z něj dělá teplouše? To máš docela zvláštní myšlení teda... :P

Jikonekt 15.09.2017 19:37

@Lockdaar To asi ne, ale chlap z nej taky nebude :_)

Bellatrix 19.09.2017 23:23

Teda, chápala bych nějaký podobný "vtipný" narážky třeba na někoho, kdo by si koupil, já nevím... slaďoučký růžový koktejl s paraplíčkem, ale nějak se mi nedaří identifikovat, co je tak "teplého" na tomhle blizzardím sortimentu. Vážně naprosto upřímně. I don't see it. Poučte mě.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet