Titulky k cinematicu Battle For Azeroth a jeho overview

  Blizzcon    Battle For Azeroth    Cinematic   

Odhalení nového datadisku jistě vzbudilo mnohé reakce. Během zahajovací Blizzcon ceremonie bylo v sekci věnované World of Warcraft možné zhlédnout dvě videa. Jednalo se o stručný přehled, co nás v novém datadisku bude čekat, a o samotný úvodní cinematic. Obojí si nyní můžete vychutnat s českými titulky!

 

Legie se nějak zbavíme, avšak je tu ještě jeden nevyřešený spor. Návrat domů nejspíš nebude takový, jaký by si normální smrtelník představoval. Přestože všichni máte ponětí, o čem nový datadisk bude, stejně vás varujeme, že se jedná o spoilery. Zhlédněte tedy na vlastní uvážení.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 04.11.2017 17:03

Jsem moc rád, že se vracíme k válce mezi frakcemi. Božské bytosti a záporáci končící svět jsou někdy fajn, ale ve WoW fungují tyto příběhy lépe. Konečně se taky příběh ve starém světě někam posune.
Cinematic je skvělý. Nicméně u mě stále ve cinematic k WoD! Líbilo se mi, že ten prostě uvedl datadisk zároveň, ale měl vlastní děj. Tento cinematic (stejně jako Legion) jsou na začátku všeho a spíš jenom představují. Zkrátka ze začátku cinematicu ke konci se vlastně nic nezmění. I co se týče vizuálu bych řekl, že je trošku slabší (nicméně stále je to naprostá špička). Možná je to tím, že měli méně času a taky je tam mnohem víc věcí (nebo sem blázen).
Snad to nebude vypadat, že si jen stěžuji. Blizzcon byl super a jako vždy se hodně těším.

Throx 04.11.2017 10:31

Konečne konec happyendu a zase sa to vráti tam kde to začalo vojna medzi Hordou a Alianci a dúfam že už zadné gycovite kamarátstva medzi oboma frakciami už nebudú je vojna medzi nimi tak nech zostane
Ale povedzme si na rovinu final boss určí Nzoth a nakoniec sa zase skamarátime a budeme sa zase spolu hrať na pieskovisku u Nzotha ak chcú ten príbeh podľa W3 kde sa na začiatku nenavidely Horda a aly a na konci sa už kamaratily a Archimonda zabíjali to je proste Warcraft kolotoč sme proti sebe došla tretia strana spojme sa odstránime ju a zase sa vrátime k našim sporom a takto dokola....

Heakler 04.11.2017 16:52

Přiznejme si ale na rovinu, takhle to funguje i v našem světě. Viz. Osmanská invaze do Evropy a spojení neustále mezi sebou válčících evropských národů proti většímu a silnějšímu nepříteli. Viz. Napoleonské války, kdy se nakonec proti Napoleonovi musela spojit celá Evropa. Viz. Japonská invaze do Číny a dočasné utvoření jednotné fronty mezi komunisty, nacionalisty, monarchisty.. Nebo Druhá světová válka, kde hned po poražení Hitlerovského Německa se svět rozdělil.. Ono to i dává smysl, když někdo válčí s tím druhým a mezi ně se vetře někdo třetí, který je silnější jak oba dohromady, tak se prostě snad vždy využije přísloví "Nepřítel mého nepřítele je můj přítel." Proto mi zrovna tohle ve Warcraftu příliš nevadí. Mnohem více mi vadili nesmrtelné kladné postavy, avšak s Legionem i toto z části vymizelo.

Hanzias 04.11.2017 18:02

@Heakler Upřímně, já třeba Alianci a Hordu vidím jako NATO a Varšavskou smlouvu. Určitě Blizzard svou inspiraci čerpá i z historických událostí.

Heakler 08.11.2017 16:40

@Hanzias Svým způsobem ano Minimálně Alianci, jsem si také vždy představoval jako NATO Stormwind jako takové USA, kteří tomu celému vždy velí U Hordy jsem přímo Varšavskou smlouvu neviděl, ale to připojení některých frakcí z důvodu čistě toho, že se jim to prostě vyplatí mi tak trochu připomíná dnešní oponu ve světě vůči NATO viz. Rusko, Čína.. Ale rozhodně je to sestavené na geopolitickém rozdělení světa alá Studená válka Teď už ve wowku moc studená vlastně nebude..

Zug 08.11.2017 17:17

@Heakler "Mnohem více mi vadili nesmrtelné kladné postavy, avšak s Legionem i toto z části vymizelo." - doufám že nemyslíš naší Temnou Paní... urážet Banshee Queen je zdraví škodlivé.

Ale k tématu - zaznělo tady přirovnání NATO a Varšavské smlouvy. I když já osobně bych použil jinou analogii, něco na tom je. Stejně jako tyto organizace v minulosti, i Horda by bez Aliance jednoduše nebyla (resp. dnešní Horda s mnoha rasami) a Aliance by bez Hordy neměla důvod existovat. Problém je, že každá akce jedné frakce vyvolá reakci té druhé (jak trefně poznamenal Taran Zhu) a narozdíl od NATO a sovětů se tyhle frakce/rasy nijak nebrání vzájemné genocidě. Vždyť jednotlivé války mezi Hordou a Aliancí byli více či méně přerušovány jen global hrozbami. Fakt mě zajímá, co na nás vybafne tentokrát. Koneckonců, Blizzard nemůže nechat jednu stranu zvítězit a druhou prohrát. Nějaký monotónní mír by byl moc cliché, takže to vypadá buď na Garroshe 2.0 (jestli to bude Jaina nebo Sylvanas tak se oficiálné stávám kultistou N'zotha a to i přes to, jak moc Staré Bohy nesnáším) nebo Old Gody. Já vsázím na to druhé, už jen proto, že se mi moc nechce jít vypalovat Orgrimmar nebo Stormwind.

Heakler 08.11.2017 22:25

@Zug Kdepak! Královna Hordy už zemřela několikrát a vůbec, má jeden důležitý úkol před sebou.. A to zavést svůj lordaeronský lid zpět do jejich království

Asi tak. Btw. Řekl bych, že Orgrimmaru a Undercity již bylo dost.. Je na čase zopakovat události První války... SPÁLIT STORMWIND! :33

Zug 08.11.2017 22:31

@Heakler No nevim nevim šéfe. Řekl bych, že na Stormwind - narozdíl od Teldrassilu - bude potřeba trochu víc, než jen basic campfire.

Heakler 09.11.2017 01:48

@Zug Jako jo no.. Bude to chtít pořádnou řádku Demolisherů upgradovaných o Burning oil, když už se do hry vrátilo to W3
A nebo.. Nenechal Garrosh v OG ještě někde schovanou nějakou mana-bombu?

Zug 09.11.2017 11:12

@Heakler .... to je velmi dobrá otázka... ono celkově... co se sakra stalo s tou jeho podzemní pevností? Nebylo by to teoreticky velmi účinné velící centrum? Asi ano, ale to by si musel někdo uvědomit, že to vlastně existuje. Tipuju, že s mana-bombou to je stejný. Protože proč používat fantasy obdobu atomovky, když lidští pěšáci a šermíři pořád nosí těžkou plátovou zbroj, a to i přesto, že už dávno existuje střelný prach. Blizzard/fantasy logic bro.

Heakler 09.11.2017 14:42

@Zug Jako jo no.. Taky jsem si říkal, co se stalo že onu obří podzemní pevnost nechali jen tak.. "Zmizet" Taková moderní válečná obdoba Undercity A těch zbraní co tam po Garroshovi muselo zůstat.. Sakra! Ikdyž třeba o tom vůdci Hordy vědí..
Btw. Jako jo no.. U class to ještě chápu, protože jejich schopnosti předčí trpasličí "bambitky" D Ale takový stormwindský pešák.. Je snad nejzaostalejší jednotkou ve Warcraftu no.. Ten ork aspoň něco přežije viz. Varok Ale je to k zamyšlení.. ono i to že Legie kombinuje brutální sílu jedinců a galaktické lodě je zvláštní D

Zug 09.11.2017 15:07

@Heakler Myslíš oné lodě, jež nedokázali zničit Dalaran, i přesto, že Archímu se to povedlo o mnoho let dřív bábovičkou?

Heakler 09.11.2017 16:02

@Zug Jo, přesně oné lodě myslím! D Hlavně že jich mají obří množství, ale Kil'Jaeden jich jakoby schválně přemístí jen pár, aby se Azerothoriané ubránili Good job!

Zug 09.11.2017 17:03

@Heakler Tolik k taktické a početní nadřazenosti Plamenné Legie.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet