BlizzCon 2017 - Účastníky za nevhodné chování vyhodili z…

  blizzcon 2017   

 

Myslíte si, že ban můžete dostat jenom virtuálně? Tak to se šeredně pletete. Své o tom ví banda (zjevně mentálně nedovyvinutých) osob, která měla příležitost užít si dema některých her na letošním BlizzConu, ale místo toho tuto příležitost využila k trollení.

 

Jelikož Blizzard na letošním BlizzConu představil spoustu novinek pro všechny své hry, poskytl zároveň účastníkům akce možnost si některé tyto novinky vyzkoušet přímo ve hře, na místních počítačích. Zatímco většina normálních lidí byla za takovou příležitost vděčná a dema si užívala, jak se sluší a patří, jistá individua si řekla, že nejlepší možností, jak toho využít, bude psát urážlivé a jinak nevhodné věci do chatů v těchto hrách. Pokud si však mysleli, že je stejně jako u nich doma ochrání internetová anonymita, nehezky se přepočítali. Blizzard totiž monitoroval všechny logy. Na milé trolly tak záhy nakráčeli sekuriťáci, vyhodili je z akce a sebrali jim jejich badge, které umožňují vstup do prostor BlizzConu.

Tyto badge jsou zároveň provázány s účty na Battle.netu, takže pokud se Blizzard zrovna nebude cítit ve velkorysé náladě, je klidně možné, že tyto osoby čeká i nějaký virtuální postih.

 

Byli jste někdy na nějakém conu svědky něčeho podobného? Jak byste takový prohřešek potrestali vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 12.11.2017 10:09

Nevím, ale takový bulvár s nulovou přídavnou hodnotou, snad ani nemá smysl psát.

Lockdaar 11.11.2017 17:12

Klidně bych jim i zabanoval účty a vymazal odměny za blizzcon z jejich wow accountu (pokud ho hrají), jestli jsou schopni dělat takovýhle věci na veřejný (a navíc i monitorovaný) akci tak nepochybuji o tom, že to budou hojně dělat i doma za obrazovkou.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet