Blizzfan Podcast #2 - Warcraft film

//pic/podcast/blizzfanpodcast
Film Warcraft běží v kinech na plné obrátky a my bychom rádi zhodnotili, jak vše dopadlo. Vypadal snímek pěkně? Splnil očekávání Warcraft veteránů? Co herecké výkony nebo třeba takový příběh? Na to vše se s Bellatrix, Esperantou a Hanziasem v dnešním podcastu podíváme.
>>Stáhnout Blizzfan Podcast #2<<
Zapojte se taky! Také nám nezapomeňte napsat do komentářů vaše pocity z filmu!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

20.06.2016 19:45

klidne by s toho mohl byt i serial, kdyz uz delam otevrenej konec coz tady je jak prase tak je celkem hnusny cekat 4 roky nez se rozhoupou na dalsi dil

Muradin 20.06.2016 17:27

Každý podcast je vítán. Klidně bych bral i delší. Děkuji.Všichni furt Arthas, Arthas, Arthas. Nežeňte se tolik. Arthas je dobrá postava a je to jistě i ikona Warcraftu, ale první války jsou taky dost dobré a filmům rozhodně po jedničce prospěje když se to nebude zase hnát dál. Já bych nejraději zůstal u trilogie, protože když toho bude moc půjde i kvalita dolů, ale v dnešním světě je to spíš jen přání.

mobol93 16.06.2016 14:18

Na film sem šel s velkým očekáváním, lebo Blizzard umí dělat super věci ale nakonec mám smíšený pocit. Do hodnocení neberu odchylky od lore, to nechám na tvůrcích a panu Metzenovy.+ filmové verze:-murlock-Ovce-Vizuální provedení světa (Lokací, měst a dark portálu)-vizuální provedení bytostí(dwarfové, elfové, orkové, sargeras)-vizualizace kouzel - ty byly opravdu super-Výstroj a výzbroj postav (hlavně alianční brnění)-Lothar - hlavně jeho poznámky na směrem ke Khadgarovy - filmové verze:-Velmi rychlý děj - celý film byl uhnaný. Mě osobně, jako znalci lore a her to problémy nedělalo, ale neznalí byly zmatení-prkenné dialogyzbytečné scény, které se tam nehodily (např Lothar+Khadgar+Garona u táboráku)-celá scéna s Khadgarem a Lotharem v KharazanuCelkově bych dal filmu 6/10.A myslím že jej jasné o čem bude další film. To nám naznačil konec filmu.Osobně si myslím že Warcraft nebude jen trilogie. Trilogie to bude tak po Arthase, bo toho Lore je tam až moc. A pokud by to uhnali nebo přeskočily, bylo by to špatné a pro neznalce mooc zmatené.

Ferion 16.06.2016 00:46

SPOILERS AHEAD!!!film hodnotím rozhodně kladně, bylo tam ale pár věcí, který mi tam docela vadily 1. (spoilers coming), nějak mě tam vadila ta Gul'danova povaha, já ho měl za takovýho úlisnýho pochlebovačnýho manipulátora a to v tom filmu fakt nebyl a jasně beru-lore změny fakt nutný byly ale sem mi prostě nezapadli, orkové sice můžou bejt pokřivený fel magií ale stejně si prostě nevážili tolik warlocků (vycházím z origoš universa-viz poslední strážce z jakého jsi klanu? stormreaver to je slabý klan nějak tak to tam bylo tuším) a do toho filmu by šel zapracovat ten vztah Blackhand-Gul'dan kde vlastně ten warchief je jenom loutka toho pochlebujícího červa kterýho si nikdo neváží, to jak v tom filmu byl Blackhand tak zjebanej tim Gul'danem to mi tam nesedělo, že by si to nechal líbit. O orcích mám všeobecně slabý mínění ale jako představoval jsem si je jako čestný válečníky i posedlý tou fel magií a to co tam ten Gul'dan prováděl, to by si podle mě vůbec líbit nenechali.pak taková kosmetika jako nechápu smysl toho plot twistu s alodi ani ten podivnej šutr či co to bylo, ta role prostě MĚLA patřit Aegwynn a měla tam bejt a nechápu, co tam cpali toho předchůdce strážce či co to bylo, pak taky to, že ten kdo z řádu utekl se dostane během 10ti minut před radu šesti která ho dokonce i vyslyší bylo taky něco, co mi do toho moc nesedlo...ale když to vezmu kolem a kolem, sice těch věcí co se mi nelíbily bych našel víc, jako celek to ale byl docela dobrej film a mám z toho rozhodně daleko lepší pocit, než třeba ze star wars TFA (na který jsem se podobně těšil). Co mě ale mrzí je, že bylo docela jasný že mají úmysly do budoucna s Doomhammerem ale není ted zrovna v pozici stát se náčelníkem Hordy což je plot twist, na kterej se do budoucna docela i těším-ikdyž se bojím, že nebude úplně využitej

inddy 15.06.2016 22:18

Film sa mi páčil a určite by som si ho pozrel znova. Za film dávam 8/10Za príbeh oproti hernej predlohe 5/10 (knižná predloha sa neberie ako oficiálne lore [t.j. knižky komixi atď. okrem kroniky]Za digitálne efekty 9/10Za herecké výkony 7/10Za strih a tempo filmu 7/10 možno zvýšim po zhliadnutí Blue-Ray edície s 40 min filmu takže celkovo film 8/10.Ak nakrútia pokračovanie (a ja úprimne verím že áno) tak by malo pokračovať v príbehu, takže Arthasa sa zrejme nedočkáte (možno až 3 alebo 4 časti).POZOR SPOILER ČÍTAJ IBA AK VIEŠ ČO SA STANEAk isté mesto neľahne popolom tak ma vážne naštvú a odídem z kina (verím že nebudem jediný) pretože toto by bola hrubá chyba a urážka hernej predlohy.

Lockdaar 15.06.2016 19:57

Rreezznniikk
Podle mě film mohl nabídnout mnohem více... Bylo to docela pěkný, ale idiotskej střih a nesmyslný tempo filmu to podělalo.
nesmíme zapomenout na Directors Cut snad přes 40 minut záběrů, který byly vystřižený - to jistě napraví trochu ty některé nedostatky, o kterých je řeč

Rreezznniikk 15.06.2016 19:32

Podle mě film mohl nabídnout mnohem více... Bylo to docela pěkný, ale idiotskej střih a nesmyslný tempo filmu to podělalo.

Lockdaar 15.06.2016 19:14

Warcraft se rozhodně povedl - chtělo by to jen sehnat kronikáře ať udělá zápis dobré filmy podle videoher, které by nebyly brak, natočit skutečně jdou. Viděno na komunitní premiéře a atmosféra naprosto skvělá neváhám říct, že Warcraft je nejlepší fantasy od dob Pána prstenů

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet