České titulky pro Lost Honor a Terror of Darkshore

  Saurfang    Tyrande    Battle for Azeroth   

Jak všichni jistě víme, napětí mezi Varokem Saurfangem a Sylvanas eskaluje do kritických výšin. Ačkoli mnozí schvalují činy Sylvanas v domnění, že tak koná pro dobro celé Hordy, Saurfang má jiný názor. Sám zažil, jaké to je, když Horda sejde na zcestí a i se (ne)dobrovolně v minulosti podílel na utváření směru, kterým se kdysi tato mocná frakce vydala.

 

Na druhé straně máme vzrůstající odpor Nočních Elfů, jejichž bojovnost a nesnášenlivost vůči Hordě je ještě větší, než když na jejich území vstoupil Grom Hellscream. Tyrande a Malfurion nyní stojí v čele armády svého lidu, odhodlaní si vzít jejich země zpět.

 

Co obě tyto příběhové linky však spojuje je jen jediná věc - dané postavy musí učinit jednu z nejtěžších voleb ve svých životech, která nebude mít vliv pouze na ně.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 06.11.2018 18:01

Ja nevim me ta cela story kolem Sylvanas uz celkem nebavi, stejne nakonec umre to musi byt jasny kazdymu, blizzard to jenom protahuje aby udrzel nejakej hype ,tak se zase vratime do darkshore no nevim co tam budem delat bojovat minuly bitvy ? ta story je strasne primitivni jako by ji blizzard vypravel desetiletymu diteti .. cinematic je peknej, puvodne asi cela tahle akce Sylvanas mela nalakat lidi do BFA, no ted kdyz kazdej videl jakej je gameplay tak sebehezcim cinematicem uz si moc nepomuzou, na Diablo Immortal je taky peknej cinematic, ale nerekl bych ze to zrovna neco vypovida o kvalite hry :-)

Esperanta 06.11.2018 19:00

Mě už to osobně taky nebaví. Expení ze začátku boží, soundtrack boží. Ale repetetivní content mě ve hře neudrží, nezapnula jsem to minimálně měsíc a asi mi nic ani nechybí. Další patch až v prosinci? Whoa... V Legionu byl alespoň Suramar a ten mi trval fakt dlouho dohrát, ale měla jsem alespoň pocit, že v té hře na mě čeká i něco jinýho než jen World questy a gearování. Co se týče příběhu, předpokládám, že to bude podobný jako: "Nebojte, Sylvanas nezapálila Teldrassil, bude to zajímavější." Tak tohle očekávám. *Jde se vrátit k Warhammer 40 000 četbě*

Hromovapest 08.11.2018 11:50

@Esperanta Já si tedy nemůžu stěžovat že bych neměl ve wowku co dělat. Závidím lidem který už měsíc mají všechno hotové a nuděj se.

Zvejkyn 06.11.2018 13:43

Nejsem přívrženece aliance, ale je neskutečně super to zní když ten maník řekne "Your Majesty"

zahadum 05.11.2018 17:15

ďakujem, dobrá práca

cerberos 05.11.2018 16:47

no já nevím ,jako hordák hněv nočních elfů chápu ale jsem pořád na straně Sylvanas ta ví proč to udělala a nemůže to říct a ani naznačit neboť by to ještě zhoršila tak si to myslím a stojím na tom

dranesy 05.11.2018 19:34

Pardon, ale tohle mi přijde jako následování někoho s šátkem na očích..Nevím jaké mohli být důvody pro zdecimování hromady civilistů všeho věku a pohlaví (upálení zaživa, konkrétně [to jen tak pro chuť]), ale doufám, že se to v nadcházejících patchích dozvíme.

cerberos 05.11.2018 19:57

@dranesy přece nepůjdu do nepřátelského města s tím že jim tam budu vykřikovat že jsou bud v ohrožení v tom Teldrassilu atd. kdo by jí to věřil......

Adamnpee 06.11.2018 06:37

@cerberos Jako pravej horďak hraju za belfa, takže je mi mých příbuzných trochu líto (ale tak co, blizzard asi musí vzrušuje, když nějakej nemrtvej vyvraždí pomalu celou jednu rasu elfů, jinak si to moc nedokážu vysvětlit) + vůbec nechápu, co tady jako plácáš.

Esperanta 06.11.2018 09:16

@Adamnpee Pořád existují lidi (a je jich hodně), kteří se Sylvanas budou snažit hájit a vymýšlet všechno možné teorie, že je ve skutečnosti hodná a nebudou si umět přiznat, že jako svini ji už rádi mít nebudou. Už jsem to řekla jedno a řeknu to znova: mějte charakter rádi pro to, jakej je, když už máte potřebu si ho přikrášlovat podle sebe, tak to znamená, že už byste ho v pravém světle zas tolik nezbožňovali.

okojehly 06.11.2018 10:55

@Esperanta Hmm tak se to zase vyřeší v RAIDU odškrtneme splněno, zamrazeno, prostě můžeme jet na další zápletku.

Blizz nemá odvahu na na rozjetí několika aktivních linií které se prostě na konci datadisku neuzavřou nebo minimálně nedají k ledu. Přijdu si jako dítě, prostě víc jak jednu linii prý nepoberu a vždy musím dostat ten hezký pohádkový konec... ale něco tam hlubinách se probouzí bububu, zase.

Adamnpee 06.11.2018 14:15

@Esperanta Ohledně Sylvanas vůbec nevím, co mám očekávat. Přijde mi jak schyzofrenní bůhví co, které se sebou neumí vyrovnat a radši si na něco bude hrát, viz. Ten quest z ghostlands, když ji doneseš zpět její ztracenej náhrdelník, či co to bylo. Nejdřív ho před tebou zahodí na zem s tím, že už ho nechce, následně se zapne nějakej strašně "deep" song s očekáváním, že hráče nebude bavit poslouchat neustále opakující text, nom... a po konci songu si ten náhrdelník nakonec sebere a nechá.

Adamnpee 06.11.2018 14:20

@Esperanta Třeba je pro ní ta válka mezi aliancí a hordou též jen jakási hra. 👌😂

Jikonekt 06.11.2018 15:30

@Esperanta Tak třeba já ji mám rád jaká je a absolutně nechci nic přikrášlovat, spíš přitvrdit!!! Nechci kamarádit a Aliancí, chci válku a vyhladit je (nejlíp :_) nebo alespoň zotročit... o tom kurnik ale Warcraft vždycky byl... ne o tom, budeme na sebe všichni hodní... nechápu kde a proč se tenhle sluníčkovej pohled na svět Warcraftu zrodil a proč ho tolik hráčů hájí?!?

Adamnpee 06.11.2018 15:38

Sylvanas totiž strašně zajímá horda a nějaké vítězství nad aliancí, ty sis asi nikdy neudělal forsaken postavu, že?

Esperanta 06.11.2018 18:57

@Jikonekt Tady souhlas, já proti Sylvanas v podstatě nic nemám, přišla jsem na to, že jsem ji nesnášela díky tomu, že jsem nemohla kápnout na to, proč ji lidi tak přikrášlují a milují. A pak jsem si řekla: aha, ono v tom nic není, ona je prostě svině a já jsem to celou dobu myslela správně. To mě na tom štve. To přikrášlování charakteru.

cerberos 06.11.2018 20:56

@Adamnpee neplácám nic aby ses nakonec nedivil ty

Heakler 06.11.2018 21:11

@Esperanta Ohledně toho zastávání.. Kolikrát jsem to tu zažil.. Většinou jde ale o to, když někdo tvrdí že jí jde jen o ji samou.. Což prostě není pravda, protože jí jde především o její nemrtvý lid. A právě v tomhle ohledu je dobrá. Ale jinak v boji s Aliancí je to lstivá zlá mrcha, to přece nikdo nepopírá

Zjednodušeno: Na nás Opuštěné je hodná, na naše nepřátele zlá a my ji za to milujeme

Walther 06.11.2018 21:58

@Heakler Všechny nemrtvé, kteří se rozhodli setkat se svými rodinami, odsoudila k smrti dávno před tím, než začala ta hrozná ostuda. Je to ten typ vůdce, který zachrání prvně sebe a pak možná své poddané.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet