Český překlad Bonds of Brotherhood předběžně oznámen

  Warcraft movie    Bonds of Brotherhood    komiks   

K doplnění příběhu filmu Warcraft: První střet vyšly v zahraničí dva prequely. Knižní Durotan, který popisoval, proč vlastně orkové opustili svůj domovský svět Draenor a vydali se na Azeroth. A pak také vyšel komiksový Bonds of Brotherhood, který ukazoval vztah Lothara, Llanea a Medivha. Zatímco Durotan vyšel téměř dva měsíce před vydáním filmu, s Bonds of Brotherhood to tak růžově nevypadalo. Crew, komiksové nakladatelství, které má za sebou Ashbringer a všechny čtyři díly World of Warcraft komiksu, se o alianční prequel pokoušelo už před tím, než film dorazil do kin, ale až včera večer se na oficiální Facebookové stránce objevilo oznámení:

 

Máme ještě rozjednaných pár dalších titulů, ale ty si zatím ještě necháme pro sebe. Ale i tak máme stále v záloze pár komiksů, které na vás můžeme vybalit. Třeba návraty do světa World of Warcraft. Vydání dalších Kronik hodně záleží na tom, kdy stihnou vydat originál, ale komiksový prequel k filmu, Bonds of Brotherhood, téměř stoprocentně bude!

 

Kronika bude. Bellatrix a její parťák, Tomáš Kratochvíl, na ní neúnavně pracují, stejně jako na předchozím díle, a tak je již na 100 % jisté, že opravdu vyjde. Jen zatím není známo přesné datum. U Bonds of Brotherhood zatím jen víme, že český překlad je potvrzen. Jestli se překladu ujme opět Martin Darion Antonín, nebo někdo jiný, zatím není známo. Natož přesné datum vydání. Důležité je, že komiksový prequel k filmu nakonec dorazí i k nám.

 

Těšíte se?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 23.01.2017 09:22

Snažil som sa si ho nevyspoilerovať, takže áno teším sa
(Len keby aj horde prejavili trošku náklonnosti...)

Esperanta 23.01.2017 09:27

Však ano. Horda měla román Durotan.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet