Chains of Domination vyjdou 29. června

  Chains of Domination    shadowlands   

The Burning Crusade je v plném proudu a před nedávnem bylo Blizzardem přislíbeno, že se spuštení Chains of Domination nebude překrývat s TBC. Jak bylo slíbeno, tak se stalo. TBCC bylo oficiálně odstartováno prvního června, a jen se čekalo na pokračování příběhu Sylvanas a Jailera. Inu, toho se dočkáme již velmi brzy, 29. června.

Odemknou se následující místa: Oblast Korthia, raid Sanctum of Domination, mega dungeon Tazavesh, the Veiled Market. Taktéž se nad oblastmi Shadowlands budeme moct proletět. Raid Sanctum of Domination nebudete otevřen ihned, ale podle následujícího rozpisu:

  • 6. července - Normal a Heroic obtížnost
  • 13. července - Raid Finder Wing 1 (The Tarragrue, The Eye of the Jailer, The Nine) a Mythic obtížnost
  • 27. července - Raid Finder Wing 2 (Soulrender Dormazain, Remnant of Ner’zhul, Painsmith Raznal)
  • 10. srpna - Raid Finder Wing 3 (Guardian of the First Ones, Fatescribe Roh-Kalo, Kel’Thuzad)
  • 24. srpna - Raid Finder Wing 4 (Sylvanas Windrunner)

Shadowlands sezóna 2 započne 6. července

PVP sezóna přinese vyšší item level odměn. Nové odměny za PVP nové barevné varianty Gladiator mountů, ale i zcela nového mounta jménem Gorm, který bude mít rozdílné barvy pro Alianci i Hordu.

 

Mythic+ druhá sezóna taktéže přinese vyšší item level předmětů, nové mounty a nový dungeon affix: Tormented Servants of the Jailer. Tito sluhové budou rozeseti po dungeonu a dávají silný bonus, pokud se vám povede je zabít. Ale pozor! Pokud je nezabijete, dají bonus poslednímu bossovi!

 

V druhé sezóně se můžete těšit na Torghast, Tower of the Damned Layer 10 a Tazavesh, the Veiled Market na Mythic obtížnost.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet