Community Night na letošním Blizzconu

  Blizzcon    Community Night    Tradechat   

Community Night je vlastně souhrn soutěží, která zahrnuje čistě fanouškovskou tvorbu. Soutěže jsou rozdělené 4 kategorií:

  • Kostýmová soutěž
  • Umělecká soutěž
  • Talentová soutěž
  • Filmová soutěž
     

Jedná se o takové odlehčení od oficiálních informací, kde se o centrum dění budou starat právě samotní fanoušci. Na tomto Blizzconu nás však v Community Night bude čekat jedna změna. Konkrétně půjde o talentovou soutěž, kde bude poprvé naživo figurovat také trio porotců. Kdo všechno tato křesla zaujme?

 

Darin De Paul

 

Výsledek obrázku pro darin de paul

 

Darin De Paul je dabérem mnoha postav napříč většinou Blizzard univerz. Tento muž propůjčil svůj hlas například Anub'arakovi, náčelníku Blackhandovi z Warcraftu a Reinhardtovi z Overwatche. Také je spoluuvaděčem americké show Darin & Amy Have To Do A Morning Show.

 

Jonny Cruz

 

Výsledek obrázku pro jonny cruz

 

Jonny je americký herec, scénárista a muzikant. Můžete ho například znát z amerického seriálu Útěk z vězení. Mimo jiné se také jedná o dabéra Lúcia z Overwatche. Svůj hlas mu propůjčil i v Heroes of the Storm.

 

Panser

 

Výsledek obrázku pro tradechat

 

Panser dle fotografie většina z vás jistě zná. Jedná se o youtuberku vystupující pod přezdívkou Tradechat, jejíž kanál na Youtube čítá téměř půl milionu odběratelů. Její tvorba se převážně soustředí na content World of Warcraft.

 

A na závěr...

... to není vše, co nás v Community Night letos čeká. Kromě novinky ohledně porotců v talentové soutěži nás bude celou touto událostí provázet Chris Hardwick.

 

Výsledek obrázku pro chris hardwick

 

Chris je americký stand-up komik, producent a moderátor aftershow Talking Dead, která přímo navazuje na populární seriál Walking Dead (Živí Mrtví) a gameshow The Wall.

 

Pokud si nechcete nechat Community Night ujít, její začátek je v programu zařazen na 02:00 našeho času. Na zbytek programu se můžete podívat zde, případně i tu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet