Cosplay Contest na European Road to BlizzCon

http://media.wowfan.cz/uploaded/7V4X5YS39ZWN1437378350186
3. a 4. října proběhne v O2 Aréně European Road to BlizzCon. Samozřejmě by to nebyla správná Blizzard akce bez možnosti ukázat svůj talent nejen jako soutěžící na herním poli, ale také svou zručnost a kreativitu formou kostýmu. V sobotu 3. října bude pro všechny cosplayery k dispozici foto kabina, kde se jim bude až do 14:30 věnovat profesionální fotograf. Fotky pak budou zveřejněny na Instagramu Blizzardu a lidé z celého světa budou moci hlasovat, který kostým je nejlepší. Všem cosplayerům též budou k dispozici šatny. Co udělat pro to, abyste se mohli této soutěže zúčastnit? Nejprve musíte být držiteli vstupenky na tuto herní akci. Fotograf se bude věnovat cosplayerům v sobotu 3. října, a proto Blizzard apeluje na všechny účastníky, aby se dostavili v sobotu na akci, co nejdříve to bude možné. Po 14:30 už nebude možno se nechat vyfotit a zahrnout do hlasování. A po focení? Budete se moci v kostýmu nebo i civilu vydat na brouzdání po O2 aréně a akci si užít. Vyhlášení proběhne dalšího dne, v neděli 4. října, kdy se mezi prvních pět výherců rozdají hodnotné ceny. Váš kostým musí zapadat do nějaké z Blizzard her, takže jsou vítány kostýmy z World of Warcraft, Starcraftu II, Diabla, Heroes of the Storm a Overwatche. Stačí napsat na mail CMTeamEU-Heroes@blizzard.com, do předmětu uvést [RtBCosplay] a dát vědět, že máte lístek a půjdete soutěžit. Kompletní pravidla pro účast na contestu najdete ve formátu pdf zde. Hodně štěstí při soutěžení!

Naposledy upravil/a Bellatrix 23.09.2015 v 22:40:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Naxxar 24.09.2015 18:25

Lístky se daly koupit zde - http://www.eurtb2015.com/Byly celkem 3 vlny tzn. Free ticketů, které jsou sice zdarma, ale nemáte 100 % zaručené místo v o2 aréně.22.9. se dali zarezervovat tzn. Early paid access tickets, které Vám zaručí vstup do o2 areny za poplatek 20 EUR.Tyto lístky byly vyprodány velice rychle.Těm, komu se zarezervování zdařilo gratuluji.Jako dárek dostaneme blizzcon brýle a náramek + další digitální bonusy :-)

Montesqq 24.09.2015 15:34

Dubaizz
a lupeny seženu kde ?
Chtěl bych se na to zeptat také. Vím, že byly 2 vlny s někýma lístkama druhé kategorie. Ale, někdo to platit musí , takže otázka je jenom kdy

Dubaizz 24.09.2015 12:38

a lupeny seženu kde ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet