Grimovo nové movie, pozadí, mapy, Shaman a Pala v BC

Dnes jsem pro vás připravil opravdu obroský balík novinek. Takže v naší Databási videii jsem opravil link na video Risen - Kazzak atempt ... díky svejdickovi ze oznamil nefunkční link ... teď je video u nás na FTP, takže už bude přístupné pořád :)


A do Databáse jsem dnes přidal diamantový kousek. Grim (Rogue co natočil PATH OF BLOOD) se vrátil a natočil nové movie zvané Grim - Total Annihilation ... něco bych vám napsal, ale nevím jak takové YMBA video popsat ... raději si omrkněte vystřižek z databáze a začněte sosat ... ale honem :P
  • Grim - Total Annihilation (klikněte pro stažení)
  • Alternativní mirror: Stáhnout přes rychlé FTP
  • Torentové stahování: Stáhnout torrentovým stahováním.
  • Popis: Druhé a zároveň poslední video od známého Undead Rogue GRIMa ... udělal zkoušky ve škole, znovu se připojil do WoW, získal nové meče a gear, změnil talent build z 31/8/12 na Sword build a začal točit. Video je přeplněné akcí, skvělou hudbou, editací a vším možným, co by vás nikdy ani nenapadlo. Například duel proti dvoum warriorům se Sulfurasem naráz nebo 5 Undead rogue vs 5 Alliance ... Grim ukazuje, že daggery nejsou jediné řešení pro Rogueho a že se správným buildem se dá mnohem více kuchtit z meči. Ve videu dále uvidíte obrovský DPS, hrůůzné criticaly, ze kterých vstávají vlasy na hlavě a v závěru si Grim vezme do ruky jednoruční kladivo ze současného Naxxramasu !! Sledujte totálně nejlepší, absolutně úchvatné Rogue video ... 25 minut akce a skvělé hudby čeká ! For the horde !
  • Hodnocení: (maximum je 6)
  • Přidáno: 10.9.2006 |
  • Velikost: 413 Mb (stahování z files.filefront.com)

Dále něco na vaši plochu ... a to 2 Fan Wallpapery a jeden Official Wallpaper. Nemusíte chodit do Galerie, všechny 3 jsou zde:


Dále dvě super Mapy, které znázorňují všechny typy transportu jak pro hordu, tak pro Alianci :) Doufám že vám pomohou při oběvování nový "Flypaths" a jiných dopravních prostředků :)

   

A za poslední ale v neposlední řadě skvělý článek od Storma, který se vztahuje k aktuální anketě. Pojednává se v něm o situaci v datadisku, kde Shaman má být dostupný i pro alianci a Paladin pro hordu. Čtěte článek v sekci Datadisk - Shaman a Paladin.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet