Hrdinové, Dění ve WoW

WoWkař se na plno pustil do hrdinů... Se Serwakem se vrhli na jejich revizi a doplnění, ale předtím než ochutnáte ovoce jejich práce, mám tu pro Vás od WoWkaře ještě trochu jiných lahůdek. Napsal totiž hned dva nové hrdiny - tentokrát broken dreaneie Akamu a černou dračici Onyxii.

Akama bol kedysi strážca Chrámu Karaboru. To bolo vtedy druhé hlavné mesto draeneiov. Žil tam pokojne so svojimi druhmi keď raz Gul´Danom vedení Orkci napadli chrám a všetkých zabili, vrátane Akamovej družky.

To ale není všechno! Společně jsme totiž aktualozovali obrázky u několika dalších hrdinů! Konkrétně jde o Alexstraszu, Jainu, Kael'Thase, Magtheridona, Maiev, Malygose, Muradina, Deathwinga, Nozdorma, Rexxara, Sylvanas, Tyrande, Yseru a Zul'Jina. Mimochodem, na webu máme již celkem 65 hrdinů!


Poslední dobou jsem Vás příliš neinformoval o tom, co se ve WoW a okolo něj děje a to se pokusím napravit dnešní novinkou, která bude tím pádem asi malinko delší :). Začnu asi tak, jak se informace objevovali na mmo-champion.com.

S novým 3.1.2 patchem přijde několik menších změn (článek o patchi připravím později). Mounti, kteří se dají získat na Argent Tournamentu projdou úpravami - změní se jejich design, takže barvy budou více odpovídat frakci, kterou reprezentují a ke každé frakci přibude ještě jeden druh mounta. Jeden tedy půjde koupit klasicky za 100 Champion's Seal, ale druhý typ bude stát pouze 5 Champion's Seal, ale k tomu 500 goldů. (screeny) A s tímto patchem by se také měl objevit slibovaný gear manager.

Guildě Ensidia se poté podařilo zabít Mimirona v Hard mode, jak jinak než jako první na světě a až tímto úkonem si zajistili přístup k nejtěžšímu a zároveň poslednímu bossovi se jménem Algalon the Observer - a ten zatím zůstává naživu. Pokochat se můžete například touto dýkou, která z něj může padnout.

Blizzardu končí smlouva se společností The9 v Číně, která tam provozuje jejich velúspěšnou hru. Je tedy možné, že si Číňani už nezahrají a nebo že budou dokonce "donuceni" přejít na okopírované WoW pojmenované World of Fight - čili WoF. Kdo ví, co je na tom pravdy. Pokud Vás to zajímá, napište do fóra a já se o tom v brzké době rozepíšu víc.

Také se začali prodávat lístky na Blizzcon, který se bude konat 21.-22. srpna 2009 v Anaheimu v Kalifornii. Očekává se, že na tomto tradičním setkání příznivců WoWka, ale také StarCraftu či Diabla, Blizzard opět odtajní spoustu chystaných novinek. Co by pro náš mohlo být nejzajímavější? Možná informace o dalším datadisku, o WoW filmu nebo také o nově připravované MMORPG. Blizzcon by se měl vysílat i na internetu, ale je možné, že sledování tohoto programu bude placené.

WoWInsider také vyzpovídal Developera Toma Chiltona a ptal se ho hlavně na další velký patch 3.2, ale i na to, co bude dál. Ten prozradil několik informací, ale není jisté, jestli se všechny potvrdí:
  • Argent Tournament by měl být rozšířen a měl by být největší novinkou v patchi 3.2.
  • Měl by se v něm objevit nový battleground.
  • Stále se prý pracuje na nových tancích a druidských formách.
  • Další Hero classy se ve hře prý určitě objeví, ale Blizzard je okolo nich opatrný a nechce se dostat příliš daleko příliš brzy.
  • Dual-Spec byl dobrý nápad, ale Tri-Spec by se objevit nemělo.
  • Je dokonce možné, že by Blizzard časem přidal do hry možnost postavení si vlastního domu - něco podobného znáte možná s free serverů - guild house apod. Blizz si ale není jistý, jestli to ve hře vůbec chtějí.
  • Celý rozhovor přečtu a případně doplním další informace.
Bylo oznámeno, že Beta testy Starcraftu II začnou již brzy!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet