LFG a dodatky

Přeji pěkný víkendový podvečer. Jelikož mi nejde moc rychle internet, stále se něco překopává na mé síti, tak jsem pro Vás nemohl vyhledat a sepsat žádnou dalekosáhlou novinku, která by Vás uzemnila, přesto nesmutněte. Volný čas jsem využil k překladu dalších 7stran komixuLooking for Group. Tentokrát se nám už příběh trochu více rozjíždí, je zde i mnohem více vtipných pasáží a i jeden nový hrdina. Takže v klidu a rychle dočtěte článek o novinkách a hurá na komix.
Možná jste si už všimli, že jsem fanda do grafiky a jelikož se Blizzard rozhodl použít nový, ale zároveň né zas moc odlišný koncept grafiky pro Northrend, nezahálí a vylepšuje i drobné maličkosti ze starého světa. Takže se dočkáme nového vzhledu u vůdkyně klanu Forsaken, Lady Sylvanas či vůdce lidí ze Stormwindu, krále Variana Wrynna.
Sylvanas 1. Sylvanas 2. Sylvanas 3. King Wrynn 1. a King Wrynn 2.
Také byl updatován nový model pro létajícího mounta pro Death Knighta.
DK mount 1. DK mount 2.
Jako poslední věc, jsem upravil a přidal další obrázky k anarchYho článku o nových mountech. Takže přibyli dva létající koberce, které si můžete vyrobit pomocí Tailoringu, motorka z Engineeringu či pak nový Nether Brutus Gladiator Drak.
Btw: anarchY se zapomněl zmínit, že do sekce Questy přidal pár nově přeložených úkolů, tak se tam mrkněte.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet